2777
2789

سلام

ماه سوم بارداری هستم ..و متاسفانه هم ویار بدی دارم هم سرما خوردم و نیاز به مراقبت و استراحت دارم

هر دو روز یکبار باید سرم بزنم تا سرپا بشم

رییس شوهرم میدونه که من باردارم و حال خوبی ندارم

چون چند بار زنگ زده و شوهرم گفته بیمارستانم خانم زیر سرم هست

و خانوادم هم آنفولانزا گرفتن نمیتونم برم اونجا

برا من سرما خوردگی هست ولی برای خانوادم آنفولانزا هست

الانی که ریس شوهرم میدونه من به مراقبت نیاز دارم

به شوهرم میگه علاوه بر صبح ها باید عصر ها هم بیای سرکار تا آخر شب کار کنی

امروز با شوهرم دعوا کردم

بهش گفتم نون گرم بگیر برا ظهر ... رییسش نزاشته بود بگیره و وقتی اومد بدون نون بود منم سیب زمینی سرخ کرده بودم

مجبور بودم اونو خالی بخوریم بدون نون چون اصلا تو خونه نداشتیم

(میدونم سیب زمینی برای سرما خوردگی بده ولی تنها چیزی که فعلا میتونم بخورم همینه)

الانم درو قفل کردم گفتم دیگه نیا خونه

میدونم شوهرم مقصر نیست ولی شرایط منم خوب نیس

جالب اینجاست که ماشین خودشم میزاره خونه برای زنو بچش هم صبح هم عصر به شوهر من میگه بیا دنبالم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به رییس شوهرتون نداره، همینجور میمونی تا همسرت خسته از سرکار بیاد بره نونوایی، خودت چرا برا خودت نمی تونی نون بگیری اصلا فکر کن مجردی

کاش به بچه هامون تو مدرسه یکم استقلال یاد میدادن

خیلی داری سخت میگیری. ادم نباید اینقدر متوقع باشه . وقتی میبینی شوهرت پاش گیره تو دیگه بهش گیر نده . نون و هم بگیرید بذار فریزر تا همیشه داشته باشی . الان فقط چند روز مامانت اینا مریضن خودتم چند روز مریضی خوب میشید به زودی اینقدر بهانه نگیر دیگه داری مادر میشی باید بتونی تو شرایط سخت مدیریت کنی به هم نریزی

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

یک هفته درک کردم الان شرایط خوبی ندارم باید یکی باشه تب دارم و قلب درد شدید

کار اینه

منم باردارم با یه نوزاد ۱۰ ماهه ولی قرار نیست که بگم شوهرم کارو بزن زمین بمون خونه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین اون باید با وجود این اوضاع اقتصادی بیمه و حقوق و مالیات و... پرداخت کنه، نمیتونه که بخاطر باردا ...

خوب شرایط منم خوب نیس

حداقل عصرا دیگه برا ما هست

حقوقی هم نداره شوهرم

دولتی هست اما اضافه کار بهش ماهی ۵۰۰ هزار تومن میدن

یک هفته درک کردم الان شرایط خوبی ندارم باید یکی باشه تب دارم و قلب درد شدید

چرا درمان نمیکنی؟ رفتی دکتر؟ خیلی دارو ها توی بارداری هم میشه مصرف کرد دکترت هیچی نداد بهت؟

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

خیلی داری سخت میگیری. ادم نباید اینقدر متوقع باشه . وقتی میبینی شوهرت پاش گیره تو دیگه بهش گیر نده . ...

یک هفته شرایط شوهرم اینجوریه

منم نیاز دارم باشه خونه

کار شوهرم تا خونه نیم ساعت فاصله هست

منم تب دارم با قلب درد

حتی اجازه اینکه منو ببره دکتر نداره

میدونم حق داری هاااامخصوصا الان که نی نی داریولیییییخانم های بارداری هم هستند که تا ماه آخر میرن سر ...

من ویار بدی دارم

حتی آب هم بخورم میارم بالا

فشارم میوفته بعضی وقتا

بالاخره عصرا که همیشه خونه بود یک هفته نیس

یک هفته شرایط شوهرم اینجوریه منم نیاز دارم باشه خونه کار شوهرم تا خونه نیم ساعت فاصله هست منم تب دا ...

خودت برو عزیزم . من دو تا بچه هامو چون شوهرم مرخصی نداشت و دوست هم نداشتم به مامانم زحمت بدم که تو مطب زنان چند ساعت معطل بشه همه دکتر رفتنا و سونو و آزمایشا رو خودم تنها میرفتم اتفاقا تو بارداری دومم دو سه بارم سرما خوردم تازه به بچه دو سال و نیمم هم خودم رسیدگی میکردم. واسه خودت خوب نیست که متکی به دیگران باشی چون دائم باید عین الان حرص بخوری.

کار اینهمنم باردارم با یه نوزاد ۱۰ ماهه ولی قرار نیست که بگم شوهرم کارو بزن زمین بمون خونه

وای عزیزم الان چند ماههته منم تو شرایط تو حتی بدترم چجوری کنار اومدی انقد خسته ام از فشار وانی و کاری

عزیزم مطمئنی شوهرت وقتایی که میگه سر کاره جای دیگه نیست چون کار دولتی تایمش مشخصه شاید داره دروغ میگه نقش بازی می کنه تاپیک های دیگت رو خوندم یه کم مشکوک شدم

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.