2777
2789
عنوان

با بچه ام چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 43 پست
آره بیشتر با بچه های خواهر شوهرم برادر شوهرم که هم سنن دعوا میشه

بچه ها 

تا قبل 3 سال نمی تونن هم بازی بشن بعد 3 سال بهتر میشه و بالا رفتن سن خیلی خوب میشن با هم انتظار بازی با هم نداشته باشید 

براش اسباب بازی ببر تنها بازی کنه اصرار به بازی با هم نداشته باشید 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
یه عکس خورشید بکش بزن به دیوار توپهای کوچک بده بزنه به عکس  یه بالشت بگیر جلوش مشت بزنه  ...

ممنون عزیزم حتما استفاده میکنم

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه منم یا داره گل های فرش رو آب میده یا گاز رو خاموش میکنه یا از سر و کول من بالا غیره و  شیر ...

عزیزمم 

بذارش تو حموم آب بازی کنه اون قدر بازی کنه خسته بشه چند تا لیوان پلاستیکی و دو تا لگن بذار جلوش بگو آب این لگن رو بریز تو اون با لیوان تموم شد دوباره اینو خالی کنه تو اون 

کلی سرش گرم میشه 

کبریت که روشن میکنی بهش بگو بیاد فوت کنه چندبار با همون شعله گاز روشن کن بذار فوت کنه لذت ببره 

غذا درست میکنی تخم مرغ ها رو بده بچه بشکنه 

ادویه ها رو بده اون بریزه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

بچه 

وقتی از خواب بیدار میشه نمیدونه باید چکار کنه 

اگر براش برنامه نداشته باشید کل زندگی رو بهم میریزه 

باید باهاش بازی کنید 

یا سرش رو گرم کنید 

وگرنه انرژی تخلیه نشده منجر به ناهنجاری رفتاری و داد و فریاد و اعصاب خوردی میشه 

تلویزیون هم هرچه کمتر بهتر 

به جاش از رادیو 

یا سی دی های صوتی استفاده کنید 

صبح تا شب براشون سی دی های کودکانه بذارید 

هم دایره لغاتشون افزایش پیدا میکنه 

هم هوش موسیقیایی پیدا می کنند 

پسره

خدا حفظش کنه 

بارداری برای منم دعا کن 

عزیزمم  بذارش تو حموم آب بازی کنه اون قدر بازی کنه خسته بشه چند تا لیوان پلاستیکی و دو تا لگن ...

گوجه جان اتفاقا خیلی آب بازی میبرمش چون حتی واسه دوش گرفتن هم کسی رو ندارم پیشش باشه . بهش کار میگم اما هنوز 21 ماهشه و تازه داره فرمان میگیره

گوجه جان اتفاقا خیلی آب بازی میبرمش چون حتی واسه دوش گرفتن هم کسی رو ندارم پیشش باشه . بهش کار میگم ...

دختر منم اب بازی خیلی دوست داره مثل ماهی میمونه 

از 8 ماهگی تا الان که 3 سالشه کار من همینه کلا با آب خیلی سرگرم میشه 

هر چی سنشون بالاتر میره تنوع بازی ها بیشتر میشه 

خدا رو شکر شما هم بارداری 

منم خیلی دوست داشتم دومی رو زود بیارم ولی خب مریض شد نشد دو تا بچه پشت سر هم خیلی خوبه یواش یواش با هم سرگرم میشن 

گوجه جان اتفاقا خیلی آب بازی میبرمش چون حتی واسه دوش گرفتن هم کسی رو ندارم پیشش باشه . بهش کار میگم ...

همه چی باید درقالب بازی باشه 

هرچی بازی بیشتر همکاری بچه بیشتر 

مادری خیلی خوبه 

خیلی لذت بخشه 

خدا برامون حفظشون کنه 

آره بیشتر با بچه های خواهر شوهرم برادر شوهرم که هم سنن دعوا میشه

من يه خواهر زاده دارم دوماه از پسرم كوچيكتره

تا قبل از سه سالگي اصلا همو تحويل نميگرفتن چه برسه با هم بازي كنن، اما الان با هم همبازي شدن

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀