2777
2789
عنوان

با بچه ام چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 43 پست
من کی گفته ام دعوا میکنه و میزنه؟اصلا حرفی از باباش زدم

ای وای ببخشید😂😂😂

من همزمان دو تا تاپیک داشتم میخوندم، اونجا خانمه از شوهرش داشت حرف میزد

با تاپیک شما قاطی کردم، فکر کردم در مورد همسرتون دارید میگید

بازم ببخشید

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
عزیزممم شما مشکلت بچه است یا پدرش ؟؟؟  گفتی با بچه م چکار کنم

خود بچه ام، باباش که آزارش به مورچه ام نمیرسه اتفاقا خیلی خوبن باهم،بچه ام وقتی با بچه های دیگه بازی میکنه این طوریه

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای ببخشید😂😂😂 من همزمان دو تا تاپیک داشتم میخوندم، اونجا خانمه از شوهرش داشت حرف میزد با تاپ ...

اشکال نداره عزیزم

اگر براتون امکان داره بذارید مهد از روزی یک ربع شروع کنید 

وقتی بچه ها رو میزنه از جمع جداش کنید ببرید یه جای دیگه بهش بگید اگر بزنی نمی تونی با بچه ها بازی کنی 

خودتون هم اصلا نباید بزنید 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
وای خدا چقدر خندیدم استارتر . بقیه فکر کردن شوهرت میزنه 

😁😁😁بیچاره شوهرم

خود بچه ام، باباش که آزارش به مورچه ام نمیرسه اتفاقا خیلی خوبن باهم،بچه ام وقتی با بچه های دیگه بازی ...

بله عزیزم من متوجه شدم چون عنوان تاپیک در مورد بچه است یه لحظه احساس کردم شاید من بد متوجه شدم 

عزیزم بچه ها تا 3 سالگی نیاز به هم بازی ندارن و اصلا هم بازی های خوبی برای هم نیستن بخاطر همین تاکید میشه بعد 3 سال سعی کنید وارد اجتماع و مهد بشن 

اگر بچه هایی که باهاش بازی می کنند هم سن هستن که احتمالا مشکل از هر دو طرفه 

ولی بهترین روش همون جدا کردن از جمع و توقف بازیه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
بيش فعال نيس؟!

نه خودم فکر میکنم از تنهاییه حالا ان شاا.. این یکی بیاد اروم شه از تنهایی هم در بیاد

بله عزیزم من متوجه شدم چون عنوان تاپیک در مورد بچه است یه لحظه احساس کردم شاید من بد متوجه شدم  ...

آره بیشتر با بچه های خواهر شوهرم برادر شوهرم که هم سنن دعوا میشه

یه عکس خورشید بکش بزن به دیوار توپهای کوچک بده بزنه به عکس 

یه بالشت بگیر جلوش مشت بزنه 

کاغذ بهش بده مچاله کنه 

کاغذ بده پاره کنه 

گل سفال بخر گل بازی کنه 

خمیر بازی هم خوبه 

رنگ انگشتی بخر بذار دیوار دستشویی و حمام رو نقاشی بکشه 

از زانو به پایین و پشتش غیر از باس ن رو قبل خواب براش ماساژ بده 

بچه منم یا داره گل های فرش رو آب میده یا گاز رو خاموش میکنه یا از سر و کول من بالا غیره و  شیر میخواد تنهام هستم کل شب و روزو . شوهرم نصف شب میاد سحر میره . فقط ذکر میگم از دستش البته گاهی هم بلند میکنم صدامو دست خودم نیست

بچه من که دیووونه م کرده دوسال و سه ماهشه اصلا هم نمیخوابه 

اینم همینه