2777
2789
عنوان

با بچه ام چی کار کنم؟

457 بازدید | 43 پست

خیییییلی اذیت میکنه،دیونه ام کرده،همش با بچه ها دعوا میکنه، میزنه، دیگه خسته شدم چی کار کنم،یک دقیقه خوبه باز ده ساعت بده،من الان خودمم حامله ام اصلا حال و حوصله ندارم چی کار کنم یکم آروم شه.

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داره میره تو سه سال

مهد میره؟

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

دختره یا پسر؟

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

براش وقت اختصاصی میذاری؟؟

خوب وقتی میدونی پدر خدبی نیس چرا باز باردار شدی؟!

چی کار کنم،شوهرم بچه دوست داره،خودمم دوست دارم،اتفاقا از نظر ادب خیلی با ادبه اصلا حرف زشت نمیزنه فقط خیلی جیغ جیغو و بچه ها رو میزنه تازه اونم سره چیزای الکی 

چی کار کنم،شوهرم بچه دوست داره،خودمم دوست دارم،اتفاقا از نظر ادب خیلی با ادبه اصلا حرف زشت نمیزنه فق ...

عزیزممم شما مشکلت بچه است یا پدرش ؟؟؟ 

گفتی با بچه م چکار کنم

پدری که با بچه هاش مدام دعوا میکنه ومیزنه، پدر خوبیه ایا؟!

من کی گفته ام دعوا میکنه و میزنه؟اصلا حرفی از باباش زدم

تا جایی که بتونم اره

بچه خوب حرف میزنه ؟؟ 

جیغ هاش بخاطر احتمالا کامل نبودن دایره لغاتشه 

بی حوصلگی شما رو هم کاملا متوجه میشه 

1 ساعت صبح 1ساعت ظهر 1ساعت عصر باید براش وقت اختصاصی داشته باشید 

پدرش هم هروقت خونه است باید 1 ساعت با بچه وقت اختصاصی بذاره