2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 62 پست
نه شهر مون کوچیکه نمیشه گفت اونا تو محبت بزرگ شدن نه مثل من چی بگم آخه 💔

خودت حال خودتو خوب کن

ولی باور کن آدم خوب سرراهت قرار میگیره

یا کلا انقدر پوست کلفت میشی

خودتو نجات میدی

اما هر چی باشن بلاخره خانوادتن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم قلبم در رنجه دوهفته ای هست خیلی اذیتم دوست ندارم ناشکری کنم خدا ناراحت بشه ولی داشتم بهش میگفتم ...

من سال 94 به بعد روز خوش ندیدم 10سال شد

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
فقط بدون تنها نیستی و خیلیا این شرایط و بدترش رو دارن تجربه میکنن. و در نهایت اگه دووم بیاری سرسختتر ...

۲۰سال تمام فقط دوام آوردم الان شما ها که باهام حرف میزنین این حجم از مهربونیو به جان خودم یجا ندیده بودم

به خدا عادت نمیکنی من 28سالمه عادت نکردمهرچی بیشتر میگذره شکاف بیشتر میشه فقط خودتو گول میزنی که اره ...

یه روزی یع جایی عادت میکنی میفهمی هیچ کسو نداری نه پدرت نه مادرت نه شوهرتو نه رفیقتو همه ما بعضی اوقات تو خلوتمون گریه میکنیم و هیچ کس نمیفهمه نمیبینه فقط خودمونیم من سنم کمه ولی آنقدر درد کشیدم پخته شدم و امروز دیگه هیچ کس نمیتونه حالمو بد کنه

خودت حال خودتو خوب کن ولی باور کن آدم خوب سرراهت قرار میگیره یا کلا انقدر پوست کلفت میشی خودتو نجات ...

دیگه هیچی نگم که بهشون واکنش نشون بدین بدتر میشن ساکت شدم

امام هشتم حضرت رضا علیه السلام میفرمایند:

«امام همدم و رفیق، پدر مهربان، برادر برابر، مادر دلسوز به کودک، و پناه بندگان خدا در گرفتارى سخت است».

اصول کافی، جلد یک صفحه 385

و در سخنی از خود حضرت آمده است:

«همانا رحمت پروردگارتان همه چیز را فرا گرفته و من آن رحمت بیکران الهی هستم».

بحار الانوار، ج53، ص11.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

من سال 94 به بعد روز خوش ندیدم 10سال شد

بمیرم الهی چرا؟چی اذیتت میکنه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
۲۰سال تمام فقط دوام آوردم الان شما ها که باهام حرف میزنین این حجم از مهربونیو به جان خودم یجا ندیده ...

شما، من و خیلیای دیگه بخاطر نداشتن فرهنگ درست خانواده پر از خلاهای عاطفی شدیم. ولی چاره چیه، فرصت زندگی بهمون داده شده و باید ادامه بدیم