2777
2789
عنوان

سخنی با خدا بنویس 🤲🏻🌈🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 60 پست

پروردگارا ای مهربان ترین بخشنده ای که نامت تسکین دهنده

سلامت دائمی مادر و پدرم را از تو میخواهم

دل تمامی مردمان سرزمینم را شاد و تن شأن را به دور از گرد غبار غم و بیماری نگه بدار

امید بندگانت را از بین مبر

از ته دل از تو میخواهم تمامی بیماران را شفا و تمامی گرفتاران را رفع از مشکل و سختی بکنی پروردگارا تو نوری هستی که همیشه در سختی شادی غم به دل بندگانت میتابی خود را از ما مگیر

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداجونم میگن باید از همه برید تا گشایش شد

از همه بریدم و فقط به تو امید دارم، از حالم خبر دادی کمک حالم باش🙂

پناهیم یتیش🥲

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

سلام قشنگ ترین اتفاق زندگیم همیشه دوستت داشتم و خواهم داشت همه ی زندگی من در تو خلاصه میشه جانان من.

خیلی جاها حکمت هات رو نفهمیدم ولی این دلیل محکمی برای دور شدنم از تو نیست مگر انسان که حیات و مماتش دست توست چیزی از خودش داره که بخواد با کج فهمی هاش تو رو که همه ی هستی بشری و تنها کسی هستی که در هر حالی صداشو میشنوه از خودش نا امید و دور کنه

زیبا پروردگار من

بهت اعتماد دارم و می دونم داستان زندگیمون هر چقدر هم سخت و طاقت فرسا باشه در مسیر رشد کردنمون احیانا لازم بوده که چه بسا انسان در رنج و درد کارهاش رو بازبینی و به سمت رشد کردن قدم بر می داره نه در شادی ها و خوش گذرونی ها و قطعاً برای آمدنم روی کره خاکی هدفی بوده جز خوردن و خوابیدن و اون هم رشد کردن روحمونه بهت اعتماد دارم و میدونم ته داستان همه ی ما بالاخره شیرینه چون تو توی قرآن گفتی همراه و بعد از هر سختی برای بشر آسانی هم هست می دونم تو هر جا هم که من کم بیارم گام های من میشی و درهایی از لطف و محبت به رویم باز میکنی و اطمینان دارم که هیچوقت دیر نمی رسی. تو بخیل نیستی و بندگانت رو دوست داری به عشقی که به بنده هایت داری سوگند سعی خواهم کرد تلاش کنم تا جوری در این دنیا زندگی کنم که تو دوست داری و لایق عشق زیبای تو به بنده ی گنه کارت باشد که دلت نمیخواهد لحظه ای رهاش کنی

دوستدار تو صدف

هر خوشی که از سمت تو به من رسد نعمت و هر رنجی که به من رسد رحمت است

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

خدایاحقموازشوهرم بگیرعذاب وجدان بکشه پشیمون بشه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بچه ها حالا که این تاپیک زده شده تو روبه فاطمه زهرا قدمتون میدم برای دخترم یه صلوات بفرستین با دلهای پاکتون دل شکسته از خودی بیگناه براتون دعا میکنم الهی همتون عاقبت بخیر بشین