سلام پوست کردی؟.. ما شمالیا یه مدل درست می کنیم با غلاف ...بدون اینکه از غلاف در بیارم در دیگ مسی ردیف با غلاف می چینیم بعد روش آب ...آب نارنج ...رب انار ...کمی آویش و گلپر و سبزی های معطر خورد شده می ریزیم ..بعد با شعله ملایم .... می پزیم ....خیلی خوشمزه مز شه
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
سلام پوست کردی؟.. ما شمالیا یه مدل درست می کنیم با غلاف ...بدون اینکه از غلاف در بیارم در دیگ مسی رد ...
منظور از غلاف ..غلاف اولیه هستش که دونه های باقالی توش چیده شده
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))