2777
2789
عنوان

قبل عروسی

434 بازدید | 8 پست

لطفا از خاطرات و تجربیاتتون قبل از عروسی (قبل عقد) بگید. اینکه رابطه تون با خانواده همسر و رابطه همسرتون با خانواده شما در چه حد بود.. چه رسم و مراسمی داشتین. چطور باهاتون رفتار می شد

ممنون می شم اونایی که دوره ی عقد براشون نامزدی و شناخت محسوب نمیشه جواب بدن چون شرایطشون به من نزدیکتره. 

اونایی که به دوره عقد می گن نامزدی و علنا رابطه هم دارن گروه هدف سوال من نیستن. ممنون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا یهذهفته پیش رابطم با مادر شوهر بعد سه سال عقد گلو بلبل بود هفته پیش مادر شوهرم پرید بهم دهنم باز موند از تعجب الان قهرم باهاش.با جاریدهم یه سال اول خوب بودم بعد یه سال کرماشو نشون داد باهاش سردم زیاد تحویلش نمیگیرم

رابطه شوهرمم خوبه ولی از داداشم خوشس نمیاد بیشتر فک کنم حسودی میکنه مامانمم از رو سادگی حر حرفی رو به شوهرم میگه شوهرمم فک میکنه از قصد و منظور دارمیگه و میخواد به این تیکه بندازه درصورتی که مامانم دوسش داره.از نظر رابطهذهم تو عد رتبطه کامل با شوهرم دارم دوران نامزدی و شناختمون دوران دوستیمون بود دیگه