2777
2789
عنوان

برای دوستم 💞🌺🌺🚵‍♀️😍😃

134 بازدید | 15 پست

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون

💧💃

@_araliya_ جان

دعا میکنم مرغ آمین

بیاید و بر آرزوهایتان

آمین بگوید دلواپسی

درخیالتان نماند و آرام باشید

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

به خانه برمیگردم💓

ممنونم عزیزم فدای محبتت دوست مهربونم❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

من لایق این همه مهربونی و محبتت نیستم منو شرمنده میکنی😢😢😢😢😢😢❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
ممنونم عزیزم فدای محبتت دوست مهربونم❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷من لایق این همه مهربونی و مح ...

دوست من نیستی.. اجی خوشگل منی.. 😍😃

نبینم دیگه غصه بخوریاااااا.

لایق بهترینایی....... فدات بشم... 💞💞💞. 😱ایشالا همیشه حال دلت کوک باشه عزیز دلم 🌺🌺🌺🌺💓💓💓

به خانه برمیگردم💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من نیستی.. اجی خوشگل منی.. 😍😃نبینم دیگه غصه بخوریاااااا. لایق بهترینایی....... فدات بشم... ...

واقعا خواهر عزیز منی خیلی خوشحالم باهات آشنا شدم و از هم صحبتی باهات کلی خوشحال شدم و فهمیدم چقدر دلت بزرگه و محبت بی نهایتی داری خیلی ازت ممنونم خواهر قشنگم😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹💐💐💐💐💐💐💐💐🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
واقعا خواهر عزیز منی خیلی خوشحالم باهات آشنا شدم و از هم صحبتی باهات کلی خوشحال شدم و فهمیدم چقدر دل ...

فدات بشم کاری نکردم عزیز دلم... امیدوارم هیچوقت غصه نخوری دورت بگردم.... منم خوشحالم از موتور سواری باهاتون..... سفر خوبی داشتیم.. ایشالا لایق خواهری شما رو داشته باشم

اینجا خونه خودته.... هروقت دلت خواست در بازه بفرما.. درخدمتت خستم🌺💓💓🌺🌺🌺🌺🌺💓💓💓😇

به خانه برمیگردم💓

فدات بشم کاری نکردم عزیز دلم... امیدوارم هیچوقت غصه نخوری دورت بگردم.... منم خوشحالم از موتور سواری ...

خدا نکنه سلامت باشی عزیزم🌹با وجود خواهر مهربونی تو اصلا غصه نمیخورم😍خیلی هم خوشحالم باهات موتور سواری کردم فقط خیلی تند رفتی نزدیک بود چپ کنیم آرام آرام😁😂

این سایت چرا همچین شده یک ایموجی میزارم یکی دیگه نشون میده😁 من اول اینو گذاشتم👈😍 ولی دیدم اینو گذاشته👈😨 چرا همچین شده😁

این سایت چرا همچین شده یک ایموجی میزارم یکی دیگه نشون میده😁 من اول اینو گذاشتم👈😍 ولی دیدم اینو گذ ...

چون سایتو دور زدیم سر گیجه گرفته😃😃😂😂

به خانه برمیگردم💓

چشم چشم... 😇عزیزمی.. بیخیال غصه 😃

چشمت بی بلا عزیزم🌹😁

چون سایتو دور زدیم سر گیجه گرفته😃😃😂😂

این سایت همیشه مشکل فنی داره😁

بیخیال. مام گاهی مشکل فنی پیدا میکنیم.. سایت ک بچمونع خواهر 😂😂خوب میشه یا واکسن زده یا انفولانزا ...

نه بابا کار از واکسن و آنفولانزا گذشته فکر کنم آلزایمر گرفته نمیشه درستش کرد😂

نه بابا کار از واکسن و آنفولانزا گذشته فکر کنم آلزایمر گرفته نمیشه درستش کرد😂

وای خدا تو ببین حال خراب چشاش منو میکشه میبره انگار سرابه چشاش

کم نگاهم میکنه اما کمش خوبه تو چشاش غم هست اما غمشم خوبه

وای خدا تو ببین حال خراب چشاش میشه گمراهم کنه انگار سرابه چشاش

کم نگاهم میکنه اما کمش خوبه تو چشاش غم هست 😇

به خانه برمیگردم💓