gollllaftabb مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 2548 عنوان برای دوستم 💞🌺🌺🚵♀️😍😃 134 بازدید | 15 پست آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون💧💃 @_araliya_ جان دعا میکنم مرغ آمینبیاید و بر آرزوهایتانآمین بگوید دلواپسیدرخیالتان نماند و آرام باشید🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 به خانه برمیگردم💓 1404/09/15 | 18:53 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7332 ممنونم عزیزم فدای محبتت دوست مهربونم❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷من لایق این همه مهربونی و محبتت نیستم منو شرمنده میکنی😢😢😢😢😢😢❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹 آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
gollllaftabb مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 2548 ممنونم عزیزم فدای محبتت دوست مهربونم❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷من لایق این همه مهربونی و مح ... دوست من نیستی.. اجی خوشگل منی.. 😍😃نبینم دیگه غصه بخوریاااااا. لایق بهترینایی....... فدات بشم... 💞💞💞. 😱ایشالا همیشه حال دلت کوک باشه عزیز دلم 🌺🌺🌺🌺💓💓💓 به خانه برمیگردم💓
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7332 دوست من نیستی.. اجی خوشگل منی.. 😍😃نبینم دیگه غصه بخوریاااااا. لایق بهترینایی....... فدات بشم... ... واقعا خواهر عزیز منی خیلی خوشحالم باهات آشنا شدم و از هم صحبتی باهات کلی خوشحال شدم و فهمیدم چقدر دلت بزرگه و محبت بی نهایتی داری خیلی ازت ممنونم خواهر قشنگم😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹💐💐💐💐💐💐💐💐🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
gollllaftabb مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 2548 واقعا خواهر عزیز منی خیلی خوشحالم باهات آشنا شدم و از هم صحبتی باهات کلی خوشحال شدم و فهمیدم چقدر دل ... فدات بشم کاری نکردم عزیز دلم... امیدوارم هیچوقت غصه نخوری دورت بگردم.... منم خوشحالم از موتور سواری باهاتون..... سفر خوبی داشتیم.. ایشالا لایق خواهری شما رو داشته باشم اینجا خونه خودته.... هروقت دلت خواست در بازه بفرما.. درخدمتت خستم🌺💓💓🌺🌺🌺🌺🌺💓💓💓😇 به خانه برمیگردم💓
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7332 فدات بشم کاری نکردم عزیز دلم... امیدوارم هیچوقت غصه نخوری دورت بگردم.... منم خوشحالم از موتور سواری ... خدا نکنه سلامت باشی عزیزم🌹با وجود خواهر مهربونی تو اصلا غصه نمیخورم😍خیلی هم خوشحالم باهات موتور سواری کردم فقط خیلی تند رفتی نزدیک بود چپ کنیم آرام آرام😁😂 آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7332 این سایت چرا همچین شده یک ایموجی میزارم یکی دیگه نشون میده😁 من اول اینو گذاشتم👈😍 ولی دیدم اینو گذاشته👈😨 چرا همچین شده😁 آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
gollllaftabb مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 2548 خدا نکنه سلامت باشی عزیزم🌹با وجود خواهر مهربونی تو اصلا غصه نمیخورم😍خیلی هم خوشحالم باهات موتور سو ... چشم چشم... 😇عزیزمی.. بیخیال غصه 😃 به خانه برمیگردم💓
gollllaftabb مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 2548 این سایت چرا همچین شده یک ایموجی میزارم یکی دیگه نشون میده😁 من اول اینو گذاشتم👈😍 ولی دیدم اینو گذ ... چون سایتو دور زدیم سر گیجه گرفته😃😃😂😂 به خانه برمیگردم💓
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7332 چشم چشم... 😇عزیزمی.. بیخیال غصه 😃 چشمت بی بلا عزیزم🌹😁 آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7332 چون سایتو دور زدیم سر گیجه گرفته😃😃😂😂 این سایت همیشه مشکل فنی داره😁 آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
gollllaftabb مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 2548 چشمت بی بلا عزیزم🌹😁 همچنین خواهرم😇🌺 به خانه برمیگردم💓
gollllaftabb مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 2548 این سایت همیشه مشکل فنی داره😁 بیخیال. مام گاهی مشکل فنی پیدا میکنیم.. سایت ک بچمونع خواهر 😂😂خوب میشه یا واکسن زده یا انفولانزا گرفته😂😂 به خانه برمیگردم💓
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7332 بیخیال. مام گاهی مشکل فنی پیدا میکنیم.. سایت ک بچمونع خواهر 😂😂خوب میشه یا واکسن زده یا انفولانزا ... نه بابا کار از واکسن و آنفولانزا گذشته فکر کنم آلزایمر گرفته نمیشه درستش کرد😂 آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
gollllaftabb مدیر استارتر عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 2548 نه بابا کار از واکسن و آنفولانزا گذشته فکر کنم آلزایمر گرفته نمیشه درستش کرد😂 وای خدا تو ببین حال خراب چشاش منو میکشه میبره انگار سرابه چشاشکم نگاهم میکنه اما کمش خوبه تو چشاش غم هست اما غمشم خوبهوای خدا تو ببین حال خراب چشاش میشه گمراهم کنه انگار سرابه چشاشکم نگاهم میکنه اما کمش خوبه تو چشاش غم هست 😇 به خانه برمیگردم💓