2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 27 پست
من با تراز کنکور 9700 و نهایی 8600 رشته ای که میخواستم قبول نشدم و نتونستم از هدفم بگذرم و الان پشتم ...

ادم با لیاقت و شایسته ای هستی عزیزدلم شما پایت قوی و مطمئنا امسال حتما به هدفتون میرسید الهی که موفق باشید گلم ،و مشخصه که چقدر تلاش کردی و حتما هوشش رو هم داشتی

اصلا خجالت کشیدم هدفم رو بیان کردم در مقابل شما واقعا من سرسوزنم نیستم

درکل اصلا غصه نخور تجربت بود و خیرتی داشته که نشده غصه نخور اصلا

مطمئن باش به مامایی میشه رسید فقط رو نهایی خیلی کار کن سعی کن تا اون موقع هر عمومی رو دو بار خونده ب ...

گلم من فارغم مدرسه ندارم و اینکه از الان دارم شروع میکنم نهایی که حس میکنم یکمم دیر ولی خوب فشرده میخومم که برسم واینکه نمره ۱۸و۱۹ توی دروس تخصصی خیلی برام ارزو محال نمیدونم چرا واقعا، برای ادبیات فیلم استاد یکتا ببینم؟ چون کتاب که چیز خاصی نداره و درمورد نمونه سوال هم حتما از الان در کنار خوندن حل میکنم که بشه ۲دور همجی رو خوند ،فقط نمیدونم چیا رو بخونم یا اصلا چطور برنامه بچینم شما مشاور مورد اطمینان سراغ داری گلم؟ خیلی ممنونم که وفت گذاشتی و توضیح دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم با لیاقت و شایسته ای هستی عزیزدلم شما پایت قوی و مطمئنا امسال حتما به هدفتون میرسید الهی که موفق ...

ممنون عزیزم این چه حرفیه

چون خیلی گذشت و فهمیدم و کسی راهو بهم نشون نداد وقتی میبنم یکی مشکل داره سعی میکنم راهنمایی کنم تا اشتباهی که من کردمو نکنه

🥲
گلم من فارغم مدرسه ندارم و اینکه از الان دارم شروع میکنم نهایی که حس میکنم یکمم دیر ولی خوب فشرده می ...

خوبه پس وقتت باز تره و خیلی راحت میتونی برسی

ببین بیشتر از پنج ماه مونده

پنج ماهو بخوای تلف کنی خیلی وقت کمیه تا چشم به هم بزنی نهایی رسیده

ولی پنج ماهو بخوای بخونی خیلی وقته خیلی

اینجوری هم نباش که رسیدن به نمره 18 19 برات رویا باشه

خیلی راحت تر از چیزیه که فکرشو بکنی

فقط باید خودتو با سوال ها درگیر کنی

از بلد نبودن نترس انقد تکرار کن تا یاد بگیری

یه چیز خوبی که الان هست اینه اموزش مجازی پیشرفت کرده و بهترین معلم ها و دبیر های کشور فیلم تدریسشون تو کانال های تلگرام هست

نهایی رو بیشتر سوال محور برو جلو مثلا فیزیک و ریاضی رو دونه دونه سوال های سال قبلو حل کن هر جا بلد نبودی تو گوگل سرچ کن معلم هایی که اون سوالو تو آپارات حل کردنو میاره

معلم بخوام معرفی کنم اگه زیستو ضعیفی با فرهمندنیا بخون من نقطه ضعفم زیست بود از وقتی باهاش خوندم از 40 به 80 رسیدم

ریاضی رو با کرمی که عالیه

هر چقدرم صفر باشی باز یاد میگیری

فیزیک رو با قضاتی یا شجاعی بخون

عربی رو با فلاح ، زبان رو با قریشی یا قیومی

ادبیات یکتا هم خوبه جعفری هم خوبه

شیمی رو من با بهمن بازرگانی میخونم ولی فراهانی هم خوبه مخصوصا برا نهایی

دینی هم که حفظیه معلم نمیخواد

کتاب هم فرمول 20 اگه در توانت هست برا نهایی بگیر

اگه نیس تو کانال های تلگرام پی دی افش هست میتونی از رو اون بخونی

ساعت 6 صب پاشو تا دو ظهر

دو ساعت دو ساعت برا عمومی ها وقت بذار بینشون نیم ساعت استراحت کن دینی حفظیه اگه حفظیاتت خوبه از عید بخون

تا سه چهار عصر استراحت کن و ناهارتو بخور

از چهار تا هر موقع از شب که بدنت میکشه بخون

گوشیو بذار کنار هر چی داری پاک کن بجز چیزای درسی

مطمئن باش خیلی بهتر از چیزی که فک میکنی نتیجه میگیری

اولش سخت میشه شاید از برنامه خارج شی ولی ادامه بدی عادت میکنی هر مبحثی که خوندی ازمونشو بده چشمت به ازمون عادت کنه

ولی سوال نهایی خیلی زیاد حل کن حتما نهایی 97 به بعدو چند بار حل کن

🥲
خوبه پس وقتت باز تره و خیلی راحت میتونی برسی ببین بیشتر از پنج ماه مونده پنج ماهو بخوای تلف کنی خیلی ...

گلم قضاتی خیلی سطحش بالا نیست؟ چون الان وقت سالیانه دیدن ندارم و میگن نکنه وتستش خیلی سطح بالا

یحیوی چطوره؟ من زیست با عظیمی میخونم خوب نیست یعنی؟ تقریبا تو همه درسا ضعیفم در حد مدرسه بلد بودم همیشه

یه دنیا ممنونم عزیزدلم خیلی نیاز داشتم به حرفات چون راستش استوری دوستام که میبینم دانشگاه هستن ناخوداگاه همش میگم بدبخت شدم دیر شده ، از طرف مامانم غیر مستقیم میتونم بفهمم چقدر ناراحت و تمام بچه های همکاراش قبول شدن🥲عذاب میکشم راستش بیشتر روحی روانی اذیتم

بین کلی حرف و موسسه گیر کردم ، خیلی از زانکو تعریف میکنن و کلی هم قبوای داشته اما از هرکسی پرسیدم همشون بد گفتن چون روششون عجیب بود و ۲درس ۲درس میخوندن همه گفتن این روش اشتباه در صورتی که ۳شعبه حضوری دارن کلی دانش آموز قبولی داشتن با همین فکرا ونظرات رفتم جلو ابانم به هدر رفت نصف آذرمم رفت وگرنه من داشتم میخوندم وخیلی ناراحتم که هنوزم نمیدونم حرف کی درسته و از کی مشاور بگیرم

بین کلی حرف و موسسه گیر کردم ، خیلی از زانکو تعریف میکنن و کلی هم قبوای داشته اما از هرکسی پرسیدم هم ...

مشاور حقیقتا چون خودم هیچ وقت نداشتم نمیدونم کی خوبه

و من نمیتونم با مشاور بخونم چون نمیتونم بخونم باهاش و باید خودم با برنامه خودم بخونم و فک میکنم بیشتر تلاش و تست زدن و ساعت مطالعه خودت مهم باشه تا مشاور

🥲
مشاور حقیقتا چون خودم هیچ وقت نداشتم نمیدونم کی خوبه و من نمیتونم با مشاور بخونم چون نمیتونم بخونم ب ...

مشکل منم همینه که روش مطالعه درست بلد نیستم روش مرور ازمون خلاصه نویسی همه اینا رو اکر بلد نباشی وقتت هم کم باشه نمیشه قبول شد برای همین دنبال مشاورم

میترسم راه خودم برم و اشتباه باشه جای خطا ندارم و دیگه همین امسال رو فرصت دارم وگرنه بعدش زندگیم داغون میشه

من باید قبول بشم راه دیگه ای ندارم

گلم قضاتی خیلی سطحش بالا نیست؟ چون الان وقت سالیانه دیدن ندارم و میگن نکنه وتستش خیلی سطح بالا یحیوی ...

ببین من نمیگم قطعا فقط فرهمندنیا خوبه

چون ممکنه تو اصلا متوجه نشی با فرهمند

ولی چون من اینجوریم که ترجیح میدم معلم از رو کتاب تدریس کنه تا اینکه از رو جزوه واس همین یه جلسه از حنیف و یه جلسه از فرهمندنیا دیدم و فهمیدم با مدل تدریس فرهمند خیلی اوکی ترم ولی تو اگه فک میکنی با حنیف راحت تری قطعا با اون بخون

چون شیمی رو همه فراهانی رو تعریف میکنن ولی من با بهمن بازرگانی ارتباط گرفتم

الان مونده خودت چقد ازمون و تست بزنی وگرنه الان نه دیره نه چیزی

برا فیزیک اگه فک میکنی قضاتی سخت میگه

میتونی با ایرانی ، شجاعی یا یحیوی بخونی

همه این معلما خوبن

الان مونده تو باتوجه به سطح و شناختی که از خودت داری ببینی درسو بیشتر با کدوم متوجه میشی

اگه کانالاشو نداری یه آیدی بهم بده تو تل بفرستم که یه کانال هست از همه معلما میذاره برو تا جمعه از هر کدوم یه جلسه ببین و معلم هاتو انتخاب کن از شنبه جدی شروع کن و تا عید ساعت مطالعتو به 8 ساعت برسون

هیچ وقتم عمومی رو نادیده نگیر

چون من ازش شکست خوردم انقد رو عمومی تاکید دارم

🥲
مشکل منم همینه که روش مطالعه درست بلد نیستم روش مرور ازمون خلاصه نویسی همه اینا رو اکر بلد نباشی وقت ...

میتونی از مشاور های مدیکال و سیب ترش استفاده کنی

یه مشاور هست اون خیلی خوبه من میشناسم خودش دانشجوی دندون پزشکیه

ولی خودش مشاوره دائمی نمیده و فقط تک جلسه میده میتونی از اونم بپرسی

🥲
ببین من نمیگم قطعا فقط فرهمندنیا خوبه چون ممکنه تو اصلا متوجه نشی با فرهمند ولی چون من اینجوریم که ت ...

مثلا یه نفر تو همین سایت گفت یحیوی یه سری مباحث خوب میگه یه سری نه ، حرکت شناسی اصلا خوب نمیگه و برعکس قضاتی عالی تدریس میکنه ممکنه هرکدومشون توی یک مبحثی عالی عمل کنن و درمورد شیمی من راضی بودم از فرلهانی حالا از بازرگانی هم نگاه میکنم ببینم بهتر یانه، خیلی شنیدم که گفتن روش حل مسائل فراهانی توی کنکور جواب نمیده بنظرتون درسته؟برای عمومی کتاب فرمول ۲۰ خیلی متوجه نمشیم چی میگه فکرکنم باید از ارابه و دستور شروع کنم و پارسال فقط جزوه یکتا رو خوندم بدون ویدیو نمره اصلیم شد ۱۶ونیم و البته شب امتحانی، بنظرم مطلوب نبود الان میترسم باهاش بخونم کلا تو همجی وسواس دارم چون وقت کمه از هپجی میترسم دلم میخواد بخونم اما از تهش میترسم از روز کنکور💔🥲@Rezvan5085

ایدیم گلم ، زحمتت میشه

میتونی از مشاور های مدیکال و سیب ترش استفاده کنی یه مشاور هست اون خیلی خوبه من میشناسم خودش دانشجوی ...

درمورد این ۲موسسه هم تحقیق کردم یه سریا میگن بده یه سریا هم میگن عالی من فکر میکنم همه مشاوراشون عالی نیست و شانسی که ببینی کدوم به تورت بخوره