2777
2789
عنوان

کنکور

45 بازدید | 4 پست

سلام واقعا به کمکتون احتیاج دارم دیگه نمیپرسم میشه یا نمیشه فقط میخوام بپرسم موسسه زانکو که بهترین موسسه کنکوری هستش وخیلی معروف برنامه که ای در اختیار بچه ها گذاشتن یه مقدار عحیب و پیش هیچ مشاوری ندیدم و خودشونم گفتن به ما اعتماد کنبد با ۱۳سال تجربه میدونیم چطوری کمکتون کنیم واینکه مثلا ۲ماه زیست وریاضی میخونن و ازمون میزنن و۲ماه بعدی فیزیک وشیمی که میخونن در کنارش ۲کتاب قبلی رو ازمون میزنن که مطالب خونده شده به تسلط برسه وخیلی دانش اموز داشتن که در ۴ماه قبول شدن رشته های تاپ رو ولی من از ابان که برنامه گذاشتن وقتی دیدم عجیب ته دلم نتونستم اعتناد کنم وترسیدم پیش برم از ۱۵نفر پرییدم ایا این برنامه درسته؟ وهمشون گفتن نه خیلی سردرگم وخسته شدم من شرایط گرفتن مشاور نداشتم جون قبلا ضربه خورده بودم این موسسه کمک کردن وبرنامه رایگان گذاشتن که همع مخالف بودن با برنلمشون ممنون میشم کمکم کنید بگید با زانکو اشنایی دارید؟ واین روش درسته؟ هدفم رادیولوژی یا مامای هست و پشت کنکوریم ومیخوام حتما استان خودم یعنی خوزستان قبول بشم حالا یا دزفول یا اهواز که تراز نسبتا خوبی میخواد ،اکر مشاور دلسوز ودرستکاری میشناسید خواهش میکنم معرفی کنید هزینه وشرایط مشاوره نداشتم که میخواستم با زانکو پیش برم اخرشم وقتم هدر شده والان میخوام با مشاور پیش برم کمکم کنه وبتونم همین امسال قبول بشم

پایم ضعیف و ویدیو اموزشی میبینم اما چون داره دیر میشه سالیانه نمبینم یا کاموا یا نکته تست ، من از مهر با امید شروع کردم اما مشاورم.... ووسط راه مجبور شدم دنبال مشاور بگیردم تا الان نمیتونم به کسی اعتماد کنم حس میکنم همشون دروغ میگن ، چیکارکنم که از این وضعیت دربیام شبا مدام کابوس میبینم که درسامو افتادم و دوستام دانشگاه قبول شدن تقریبا محتوای هرشب خوابم همینه شبا همش فکر وخیال میکنم و ۳صبح میخوابم از این وضعیتم خسته شدم دلم میخواد به خودم کمک کنم ولی نمیدونم چطوری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زانکو شناخته شده نیست چندان حس میکنم

هیچکس محض رضای خدا برنامه رایگان نمیده به دانش اموزا اصلا هم منطقی نیست دوماه یه درسو بخونی اصلا به هیچ ازمونی نمیرسی

سعی کن با اونایی مشاوره برداری که زیاد معروف نیستن شاید باورت نشه ولی خیلی پیگیرترن