2777
2789
عنوان

کنکور

87 بازدید | 14 پست

سلام واقعا به کمکتون احتیاج دارم دیگه نمیپرسم میشه یا نمیشه فقط میخوام بپرسم موسسه زانکو که بهترین موسسه کنکوری هستش وخیلی معروف برنامه که ای در اختیار بچه ها گذاشتن یه مقدار عحیب و پیش هیچ مشاوری ندیدم و خودشونم گفتن به ما اعتماد کنبد با ۱۳سال تجربه میدونیم چطوری کمکتون کنیم واینکه مثلا ۲ماه زیست وریاضی میخونن و ازمون میزنن و۲ماه بعدی فیزیک وشیمی که میخونن در کنارش ۲کتاب قبلی رو ازمون میزنن که مطالب خونده شده به تسلط برسه وخیلی دانش اموز داشتن که در ۴ماه قبول شدن رشته های تاپ رو ولی من از ابان که برنامه گذاشتن وقتی دیدم عجیب ته دلم نتونستم اعتناد کنم وترسیدم پیش برم از ۱۵نفر پرییدم ایا این برنامه درسته؟ وهمشون گفتن نه خیلی سردرگم وخسته شدم من شرایط گرفتن مشاور نداشتم جون قبلا ضربه خورده بودم این موسسه کمک کردن وبرنامه رایگان گذاشتن که همع مخالف بودن با برنلمشون ممنون میشم کمکم کنید بگید با زانکو اشنایی دارید؟ واین روش درسته؟ هدفم رادیولوژی یا مامای هست و پشت کنکوریم ومیخوام حتما استان خودم یعنی خوزستان قبول بشم حالا یا دزفول یا اهواز که تراز نسبتا خوبی میخواد ،اکر مشاور دلسوز ودرستکاری میشناسید خواهش میکنم معرفی کنید هزینه وشرایط مشاوره نداشتم که میخواستم با زانکو پیش برم اخرشم وقتم هدر شده والان میخوام با مشاور پیش برم کمکم کنه وبتونم همین امسال قبول بشم

پایم ضعیف و ویدیو اموزشی میبینم اما چون داره دیر میشه سالیانه نمبینم یا کاموا یا نکته تست ، من از مهر با امید شروع کردم اما مشاورم.... ووسط راه مجبور شدم دنبال مشاور بگیردم تا الان نمیتونم به کسی اعتماد کنم حس میکنم همشون دروغ میگن ، چیکارکنم که از این وضعیت دربیام شبا مدام کابوس میبینم که درسامو افتادم و دوستام دانشگاه قبول شدن تقریبا محتوای هرشب خوابم همینه شبا همش فکر وخیال میکنم و ۳صبح میخوابم از این وضعیتم خسته شدم دلم میخواد به خودم کمک کنم ولی نمیدونم چطوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زانکو شناخته شده نیست چندان حس میکنم

هیچکس محض رضای خدا برنامه رایگان نمیده به دانش اموزا اصلا هم منطقی نیست دوماه یه درسو بخونی اصلا به هیچ ازمونی نمیرسی

سعی کن با اونایی مشاوره برداری که زیاد معروف نیستن شاید باورت نشه ولی خیلی پیگیرترن

زانکو شناخته شده نیست چندان حس میکنمهیچکس محض رضای خدا برنامه رایگان نمیده به دانش اموزا اصلا هم منط ...

بودجه بندی کلیشون رایگان که متناسب باهمون برنامه ازمون هم دارن حالا من ازمونشون تهیه نکردم وباقلمجی گفتم پیش برم ، بنظرتون مشاوره با دانشحویی که خودش از دی شروع کرده بعد از ۴سال دوری از درس و پزشکی قبول شده کار درستی؟ چون میگن با دانشجو نگیرید

یعنی این همه قبولیشون دروغ؟ من واقعا انقدر بهشون اعتماد داشتم چون کلی قبولی دارن ، بدبین شدم به همه نمیدونم به کی اعتماد کنم

بودجه بندی کلیشون رایگان که متناسب باهمون برنامه ازمون هم دارن حالا من ازمونشون تهیه نکردم وباقلمجی ...

برو پیش مشاوری که چندسال سابقه داشته باشه

احتمال دروغ بودنشون هست اکثر موسسه ها دروغ میگن

موفق باشی عزیزم

یه خلاصه از تجربیات کنکورم میگم امیدوارم به دردت بخوره چون خودم خیلی تاوان اشتباه خوندنو دادم

اول اینکه با اون برنامه نرو مگه اینکه دو درس اولی که قراره بخونی نقطه ضعفته و دو درس دومی نقطه قوت

هر روزتو به دو قسمت تقسیم کن مثلا صب ها عمومی بخون عصر ها برا کنکور

با توجه به نیازت و نقطه قوت و ضعفت تنظیم کن

رو عمومی خیلی بیشتر از کنکور تمرکز کن چون عمومی هم راحت تره هم تاثیرش بیشتره

هر فصلو تموم کردی یه آزمون بزن رد شو تا زود تموم کنی

بعد تموم کردن کل درسا آزمون خیلی خیلی زیاد بزن

ینی کنکور رو آزمون محور برو جلو

هر روز نهایی یادت نره مخصوصا اگه سطحت زیاد بالا نیست نهایی راحت میتونه تو رو بکشه بالا

🥲
یه خلاصه از تجربیات کنکورم میگم امیدوارم به دردت بخوره چون خودم خیلی تاوان اشتباه خوندنو دادم اول ای ...

ممنونم عزیزدلم خیلی زحمت کشیدی ، نه راستش درسی نیست که بگم نقطه قوتم چون پایم ضعیف وهمین منو میترسونه که اصلا میتونم قبول بشم یانه ، تا خود الانم در به در دنبال مشاورم ،ولی درکل زیست وشیمی کمی یاد گرفتنش واسم راحت تر از ریاضی وفیزیک

ممنونم که تجربباتت رو در اختیارم گذاشتی شما پشت کتکوری هستید؟ چی قبول شدید فضولی نباشه البته میخوام بیینم کسی

هست در مدت زمان کوتاه قبول بشه هدفم مامایی هستش

ممنونم عزیزدلم خیلی زحمت کشیدی ، نه راستش درسی نیست که بگم نقطه قوتم چون پایم ضعیف وهمین منو میترسو ...

من با تراز کنکور 9700 و نهایی 8600 رشته ای که میخواستم قبول نشدم و نتونستم از هدفم بگذرم و الان پشتم

ولی دلیل اشتباهم نهایی بود

هیشکی بهم نگفت نهایی تا این حد مهمه

من شب امتحانی خوندم مطمئنم طول سال میخوندم خیلی بهتر میشدم و دیدم چه ادمایی که سطحشون خیلی پایین تر از من بود ولی قبول شدن چون نهاییشون خوب بود

اینکه میرسی یا نه اصلا نگران نباش الان برا رسیدن به مامایی خیلی فرصت هست پس نگران تایم نباش به شرطی که این تایم باقی مونده رو درست استفاده کنی

🥲
ممنونم عزیزدلم خیلی زحمت کشیدی ، نه راستش درسی نیست که بگم نقطه قوتم چون پایم ضعیف وهمین منو میترسو ...

مطمئن باش به مامایی میشه رسید فقط رو نهایی خیلی کار کن

سعی کن تا اون موقع هر عمومی رو دو بار خونده باشی حداقل

سوال های نهایی سال های قبل رو چند دور بخون

روزی حداقل 8 ساعت بخون اگه مدرسه نمیری که 4 ساعتش نهایی باشه

اگه بتونی تو نهایی یه نمره خوب بگیری خیلی جلوتری و نمره بالا گرفتن سخت نیس اصلا فقط باید بیشتر از دو دور بخونی و سوال زیاد حل کنی تشریحی

به نظرم بیشتر وقتتو رو نهایی سرمایه گذاری کنی خیلی جلوتری

چون یه دختری بود اصلا هم باهوش نبود تازه یه ذره هم خنگ میزد ولی زیاد میخوند عمومی هارو و همش سوال حل میکرد

پرستاری آورد اشتباه نکنم خودش میگف عمومی منو جلو انداخت وگرنه از کنکور هیچی نمیفهمیدم

به هر حال بخون هر جارو متوجه نشدی از معلم های موسسه های ماز و کلاسینو استفاده کن

مباحث سختو هم وقت تلف نکن و حذف کن

مباحث متوسط و پر سوال رو حتما بخون

🥲