soniai مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1851 عنوان بیمه خوب 17361 بازدید | 26 پست من تازه ازدواج کردم خیلی هم نمیتونم هزینه بدم بنظرتون چه بیمه ای خوبه و اینده داره خودم دوسال سابقه بیمه تامین اجتماعی داشتم شوهرم یک سال پاسارگاد و چطور دفتر چه بیمه بگیرم 1397/02/09 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
my_princess_prince عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1658 عزيزم الان بهترين بيمه ، بيمه عمر پاسارگاد واقعا بهترين پوشش هارو داره و آينده داره خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
__دختر_خوب__ عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 9287 مثلا بیمه عمر و اینا مد نظرته؟ منو شوهرم رفتیم بیمه عمر پاسارگاد شدیم . بیمه ی خوبیه هم عمر هم پاسارگاد. اگرم میخواید بیمه تامین اجتماعی باشید فک کنم میتونید اول شوهرتون به عنوان سرپرست بیمه بشه و بعد شما رو هم تحت پوشش خودش قرار بده .
soniai مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1851 عزيزم الان بهترين بيمه ، بيمه عمر پاسارگاد واقعا بهترين پوشش هارو داره و آينده داره ممنون که جواب دادین دفترچه هم میدن مثل بیمه های دیگه بعد فوت همسر بازنشستگی به زن میدن
soniai مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1851 مثلا بیمه عمر و اینا مد نظرته؟ منو شوهرم رفتیم بیمه عمر پاسارگاد شدیم . بیمه ی خوبیه هم عمر ه ... شما چقد برا دوتا تون شد؟ دفترچه که نداره؟
my_princess_prince عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1658 ممنون که جواب دادین دفترچه هم میدن مثل بیمه های دیگه بعد فوت همسر بازنشستگی به زن میدن دفترچه بيمه كه باهاش بري واسه سرماخوردگي نه عزيزم ولي اون كه ميگي بعد فوت همسر بعد ٢٠٠ سال ايشالا عمر با عزت داشته باشن بله بازنشستگي و خسارت ميدن من چون همسرم نماينده بيمه عمر پاسارگاد سوالي داشتي بپرس ❤️ خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
soniai مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1851 مثلا بیمه عمر و اینا مد نظرته؟ منو شوهرم رفتیم بیمه عمر پاسارگاد شدیم ی خوبیه هم عمر ه ... من زیاد از بیمه من زیاد از بیمه سردر نمیارم میشه بیشتر توضیح بدین که به زن بعد مرد بازنشستگی هم میدن تا چن سال باید بیمه پرداخت کنی
my_princess_prince عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1658 شما چقد برا دوتا تون شد؟ دفترچه که نداره؟ از ماهي ٣٠ تومن تا ٣٠٠ تومن بستگي به بودجه خودتون داره خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
soniai مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1851 دفترچه بيمه كه باهاش بري واسه سرماخوردگي نه عزيزم ولي اون كه ميگي بعد فوت همسر بعد ٢٠٠ س ... ممنون که جواب میدی قبل بهم گفت مادرشوهرم که شوهرش برا شوهرم یک سال بیمه پاسارگاد پرداخت کرده ولی دیگه ادامه نداده میتونم انو ادامه بدم
soniai مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1851 از ماهي ٣٠ تومن تا ٣٠٠ تومن بستگي به بودجه خودتون داره یا اینکه من خودم سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم میشه با این بیمه اضافه بشه بعد برا بیمه شدن کجا باید مراجعه کرد
my_princess_prince عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1658 ممنون که جواب میدی قبل بهم گفت مادرشوهرم که شوهرش برا شوهرم یک سال بیمه پاسارگاد پرداخت کرده و ... خواهش ميكنم تو اونجور شرايط بايد كلي ضرر بده تازه درصد زيادي ازش كم ميشه ولي يكي جديد باز كنه به صرفه تره خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
asal11 عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 22 عزیزم میشه یکم بیشتر درباره بیمه پاسارگاد توضیح بدهید؟ ماهی چند باید باید پرداخت کنیم تا چند سال؟
soniai مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 1851 مثلا بیمه عمر و اینا مد نظرته؟ منو شوهرم رفتیم بیمه عمر پاسارگاد شدیم . بیمه ی خوبیه هم عمر ه ... بیمه عمر چطوریه
my_princess_prince عضویت: 1397/02/05 تعداد پست: 1658 عزیزم میشه یکم بیشتر درباره بیمه پاسارگاد توضیح بدهید؟ ماهی چند باید باید پرداخت کنیم تا چند سال؟ از ٣٠ تا ٣٠٠ تومن ماهي يا سه ماه يا شش يا يكساله بستگي به بودجه خودتون داره گلم خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻