من تازه ازدواج کردم خیلی هم نمیتونم هزینه بدم بنظرتون چه بیمه ای خوبه و اینده داره خودم دوسال سابقه بیمه تامین اجتماعی داشتم شوهرم یک سال پاسارگاد و چطور دفتر چه بیمه بگیرم
بستگی داره چه مبلغی رو انتخاب کنی . بیمه عمر همون پس اندازه
از 20 هزار تومن داره ب بالا ک میتونی ماهیانه پرداختش کنی یا 3 ماه ی بار یا 6 ماه یا ک سالانه. تازه میشه هر سال مبغلی ک پرداخت میکنی رو تغیرش بدی . مثلا ما فعلا ماهانه 50 تومن رو انتخاب کردیم ک 3 ماه ی بار برداخت کنیم.
من زیاد از بیمه من زیاد از بیمه سردر نمیارم میشه بیشتر توضیح بدین که به زن بعد مرد بازنشستگی ...
ببین این بیمه عمر همون پس انداز کردن پوله
مثلا این بیمه ای ک ما شدیم (عمر پاسارگاد) حیلی مزیت داره. مثلا علاوه بر اینکه ادم پول خودشو داره پس انداز میکنه رو پول سود هم میاد. بعد از دوسال هم میشه بدون ضامن از رو پولت وام بگیری. بعد وقتی داری فرم بیمه رو پر میکنی ی قسمتی داره ک بعد از مرگ بیمه شده اون پولایی ک ذخیره شده ب کی ب ارث میرسه ینی میشه تعیین کرد . من شوهرمو شوهرمم منو انتخاب کرد چون فعلا بچه نداریم. بعد چنتا دیگه گزینه هم داره مثلا بیمه بیماری های خاص مثل سکته مغزی و.. ک اونم اگ انتخاب کنی باز اگ اتفاقی واسه ادم بیوفته بیمه هزینشو میده. ی قسمت دیگشم واسه حوادث ک اگ در اثر حادثه بیمه شده ی عضوی از بدنشو از دست بده باز بیمه هزینشو میده. این بیمه عمر مثل تامین اجتماعی نیست ک ببری دکتر رو نسخه ات بهت تخفیف بدن کلا حسابش جداس.