2777
2789
عنوان

بیمه خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 17361 بازدید | 26 پست
شما چقد برا دوتا تون شد؟ دفترچه که نداره؟ 

بستگی داره چه مبلغی رو انتخاب کنی . بیمه عمر همون پس اندازه 

از 20 هزار تومن داره ب بالا ک میتونی ماهیانه پرداختش کنی یا 3 ماه ی بار یا 6 ماه یا ک سالانه. تازه میشه هر سال مبغلی ک پرداخت میکنی رو تغیرش بدی . مثلا ما فعلا ماهانه 50 تومن رو انتخاب کردیم ک 3 ماه ی بار برداخت کنیم. 

300 دادیم تا 3 ماه دیگه واسه هردومون. 

راستش ما 1 ماهه بیمه شدیم هنوز دفترچه تش نیومده . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد از بیمه  من زیاد از بیمه سردر نمیارم میشه بیشتر توضیح بدین که به زن بعد مرد بازنشستگی ...

ببین این بیمه عمر همون پس انداز کردن پوله 

مثلا این بیمه ای ک ما شدیم (عمر پاسارگاد) حیلی مزیت داره. مثلا علاوه بر اینکه ادم پول خودشو داره پس انداز میکنه رو پول سود هم میاد. بعد از دوسال هم میشه بدون ضامن از رو پولت وام بگیری. بعد وقتی داری فرم بیمه رو پر میکنی ی قسمتی داره ک بعد از مرگ بیمه شده اون پولایی ک ذخیره شده ب کی ب ارث میرسه ینی میشه تعیین کرد . من شوهرمو شوهرمم منو انتخاب کرد چون فعلا بچه نداریم. بعد چنتا دیگه گزینه هم داره مثلا بیمه بیماری های خاص مثل سکته مغزی و.. ک اونم اگ انتخاب کنی باز اگ اتفاقی واسه ادم بیوفته بیمه هزینشو میده. ی قسمت دیگشم واسه حوادث ک اگ در اثر حادثه بیمه شده ی عضوی از بدنشو از دست بده باز بیمه هزینشو میده. این بیمه عمر مثل تامین اجتماعی نیست ک ببری دکتر رو نسخه ات بهت تخفیف بدن کلا حسابش جداس. 

خلاصه ازین موردا زیاد داره. ک اگ برید ی دفتر بیمه خیلی مفصل اینارو توضیح میده 

من زیاد از بیمه  من زیاد از بیمه سردر نمیارم میشه بیشتر توضیح بدین که به زن بعد مرد بازنشستگی ...

از ده سال تا ٣٠ سال به انتخاب خود شماست 

بازنشستگي به خود شما تعلق ميگيره از سال دوم به بعد ميتونين از اين بيمه نامه وام دريافت كنيد

هر وقتم بخوايد ميتونيد بازخريد كنيد 

اينا ميشه پوشش هاي سرمايه گذاري 

علاوه بر اين يكسري پوشش هاي بيماري ام داره 

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
تا چند سال باید پرداخت کنیم؟ بازنشستگی هم داره ؟ 

از ١٠ سال تا ٣٠ سال عزيزم بستگي به خودت و بودجه اي كه ميخواي بزاري داره

بعد مدتي كه خودتون تعيين ميكني بازنشست ميشي

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
از ١٠ سال تا ٣٠ سال عزيزم بستگي به خودت و بودجه اي كه ميخواي بزاري داره بعد مدتي كه خودتون تعيين مي ...

این بیمه عمر پاسارگاد با بیمه آتیه زنان خانه دار فرق داره؟ کدومش بهتره؟

این بیمه عمر پاسارگاد با بیمه آتیه زنان خانه دار فرق داره؟ کدومش بهتره؟

يكي از شاخه هاي بيمه عمره 

ولي پاسارگاد علاوه بر همين موردي كه گفتي آتيه زنان چندين نوع پوشش ديگه ام داره كه صد البته بيمه عمر خيلي بهتره.

دفترچه بيمه كه باهاش بري واسه سرماخوردگي نه عزيزم  ولي اون كه ميگي بعد فوت همسر بعد ٢٠٠ س ...

سلام ببخشيد ي سوال داشتم درمورد بيمه درماني پاسارگاد چطوره؟براي كسايي كه بيمه پايه ندارن ميشه ازطرح هاي درماني استفاده كرد؟تكميلي چطور

من دنبال بيمه اي هستم كه بشه ازتكميليش هم استفاده كرد شغل همسرم ازاده وفعلا بيمه پايه نيستيم

سلام وقت بخیر بنده نمایندگی رسمی بیمه بازنشستگی خاورمیانه را دارم .درصورت نیاز تماس بگیرید۰۹۱۹۷۵۶۵۱۴۸کاظمی