2821
2789
آیا میشه بارداری قبل از اولین موعد پری،هیچچ علائمی نداشته باشه،؟

برای من که هیچ علائمی نداشت هردوتا بارداریمو هم قبل از تاریخ پریودی میدونستم با بی بی چک مثبت شدن. ولی حتی ترشح هم نداشتم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای من که هیچ علائمی نداشت هردوتا بارداریمو هم قبل از تاریخ پریودی میدونستم با بی بی چک مثبت شدن. و ...

خداحفظشون کنه برات،برای منم دعا کن لطفا،دلم نینی میخواد

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
نه فکر نکنم ربطی داشته باشه بعضیا میگن عدد کم تر پسره من بتام پایین بود و پسر بود بازم نمیدونم تهوع ...

چند بود بتات

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
خداحفظشون کنه برات،برای منم دعا کن لطفا،دلم نینی میخواد

ان شاالله که بارداری. فقط اصلا نباید بهش فکر کنی من یکسال تمام هر وقت اقدام داشتم همش دنبال علایم بودم. این بار آخر اصلا بهش فکر نکردم. تو اون مدت حتی یکبار هم نیومدم نی نی سایت خودمو به هزار کار سرگرم کردم و خدا رو شکر باردار بودم.فقط بی خیالی بی خیالی بی خیالی

عزیزم‌ تهوع از اولش شروع‌نمیشه که. من اولا مث خرس میخوردم. دور از جون شما. یهویی تهوع‌گرفتم پدرم درومد. دقیقا هفته ۶

معمولا هم خانما همین‌هفته تهوعشون‌شروع‌میشه

خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.
من چند روز قبلش آز دادم ۵۳ بود اما همون نزدیکا اگه حساب کنم که چند برابر میشه حدود ۱۷۰

منم همينقد بود

حتي لك لانه گزيني هم ديدم كه ميگن بيشتر واسه پسر هست

حالا بعد معلوم ميشه چقد درسته

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
ان شاالله که بارداری. فقط اصلا نباید بهش فکر کنی من یکسال تمام هر وقت اقدام داشتم همش دنبال علایم بو ...

چه عالی،خداروشکر،اره بی‌خیالی خ مهمه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩