شوهرم گفت تف میندازم تو روت..و واقعا میخواست بندازه.این بشر اندازه سر سوزن هم منو نمیخواد. زده به سرم بره طبقه چهارم و خودم رها کنم.و راحد بشم. همه حرفی بهم میزنه بهم میگه دیونهروانی در صورتی که از بس اخلاقش تنده سر کار جای شیفتشو عوض میکنن مدام..بخدا کاش میشد میرفتم خودما میکشتم راحت میشدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیرم من مشکل شما رو داشتم سوختم و ساختم اشتباه کردم ببین اطرافتون یک بزرگتر و عاقل پیدا کن و باهاش ...
نمیشناسیش یک ادم روانیه ک لنگه نداره مثلا در این حد فرض کن تو هیابون داریم میریم یکی میخواد بیاد جلومون بهش راه ک نمیده هیچی فحش میده سرعتشو زیاد میکنه و رد میشه میگه خوب دردی بهت زدم در این حد دیگه با همکاراش درگیره پدر منو دراورده کاش من میمردم
عزیرم من مشکل شما رو داشتم سوختم و ساختم اشتباه کردم ببین اطرافتون یک بزرگتر و عاقل پیدا کن و باهاش ...
من هیچ وقت نمیبخشمش مدام میگه من ازت نمیترسم و حمله ور میشه درصورتی که مثلا من ی سوال ساده پرسیدم میگه ن از بابات میترسم ن ننت .ننت ادم بدیه در صورتی ک ب امام حسین همه ب خوب بودنشون قسم میخورن
چی بگم والادر همبن حد بگم از خودت حفاظت کن سلامتیت روانت و از همه مهم تر بچه هات
احساس میکنم پسرمم که هفت سالشه افسردگی گرفته از دستش..همش میگه کاش من میمردم از دست بابا.یا مثلا میگه بزرگ ک شدم خونه میگیرم میبرمت پیش خودم باباهم تنها بمونه تا بمیره