2777
2789
عنوان

دوس پسری که بی توجهی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 57 پست
عزیزم، چند روزی ازش فاصله بگیر، سلام و شب بخیرای الکی هم نده، روی خودت و آیندت فکر کن، ببین واقعاً چ ...

چشم قشنگم ممنونم از راهنمایی های خوبت واقعا قلب مهربونی داری من ک از این به بعد می چسبم به آیندم و مطمئنم ک این پسر هم با بی محلی های من نهایتش یه پیام بده کجایی عزیزم و بیا ببینمت

ولی بازم بعده یه هفته سرد میشه و همین آش و همین کاسه

راستش کلا رابطه ی ما چون هدفمند نیست و پایانی نداره خودمم خسته شدم و دلم میخاد برای کسی وقت و انرژی بزارم ک در نهایت مال هم میشیم

بازم ببخشید زیاد حرف زدم ازت ممنونم مهربونم

اشتباه میکنی خب قشنگم اگه پسری مزاحمت میشه واسش اسکرین بفرسیا بگو امروز بیرون بودم ی پسره خوشش اومده ...

چشم عزیزدلم مرسی بابت راهنمایی های خوبت

یمدت پیگیرش نمیشم ولی واقعا حالم توی این رابطه خوب نیست و هر روز دارم ب این فک میکنم ک دارم ایندمو تباه میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بازم اگه راه حلی ، کمکی خاستی کافیه تگم کنی.🤍

فداتشم یه سوال داشتم اینکه یه پسری هست ک واقعا پیگیرمه و حس میکنم قصدش جدیه چند باری خواسته بیاد جلو ولی من چون توی رابطه بودم درخواستشو قبول نکردم و بهش رو ندادم بنظرت بهش فرصت بدم؟ و ببینم ک قصدش جدیه یا ن و اگ قصدش جدی بود چجوری از این رابطه ی نصفه نیمه بیام بیرون ؟ اخه من دوسش دارم ولی خیلی اذیتم میکنه و خیلی ازم همه چیو مخفی میکنه در حالی ک روزای اول همه چیزش رو بهم میکرد و دردودلاشو برا من میگفت ولی انگار خیلی وقته من غریبه شدم براش

چشم قشنگم ممنونم از راهنمایی های خوبت واقعا قلب مهربونی داری من ک از این به بعد می چسبم به آیندم و م ...

قشنگم، اصلا ناراحت نباش، حرفات کاملا قابل درکه و خوشحالم که به خودت و آیندت فکر میکنی. همینکه میخوای انرژی و وقتت رو برای کسی بذاری که واقعا مال هم بشید، خودش خیلی مهمه و درستترین تصمیمه. فقط به خودت احترام بذار و روی هدفت و آرامشت تمرکز کن، باقیش رو زمان روشن میکنه.

پیام دادنش فقط برای پر کردن وقتشه همین..

امیدوارم بتونی زودتر اوکی بشی و متوجه بشی که واقعا بهترین کارو داری میکنی.

وظیفه بود عزیزدلم مراقب قلب مهربونت باش.🤍🥲

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

اگه باز اینجوری ادامه بدی کنار بیای همشش با ی اشاره پیشش باشی خیلی ضربه بدی میخوری در آینده

الان باید فاصله بگیری فقط و اون کارارو انجام بدی

اگه هم ادامه بدی این کاراتو اخرش یه کاری باهات میکنه تا آخر عمرت روت تاثیر میزاره شک نکن

بعضی وقتا خیلی چیزا برامون مناسب نیس ولی دوسش داریم و نمیتونیم دل بکندیم ولی به قیمت روح و روانمون؟

اون پسری که باهاشی قبل از تو با خیلی از دخترا تو رابطه بوده

و بلده خودشو نجات بده و وابسته نشه درگیرت نشه

بخاطر همینه راحت میزاره کنار

باور کن تنها موندن بهتر از بلاتکلیفیه

حرفام دلی بود موفق باشی💗

فداتشم یه سوال داشتم اینکه یه پسری هست ک واقعا پیگیرمه و حس میکنم قصدش جدیه چند باری خواسته بیاد جلو ...

قطعا اینکارو کن ولی بذار اول با خودت کنار بیای اوکی بشی بعد.

و اگه باهاش رفتی تو رابطه از تجربیات الانت درس بگیر و خیلی کارایی که میکردیو دیگه نکن..

وقتی حرفاشو بهت دیگه نمیگه و غریبه شدی ینی پای یکی دیگه وسطه شک نکن.فقط میخاد خودشو ادم خوبه و دلسوزه نشون بده.این رفتارا و کارا کلیشه ایه و قدیمی..

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

قشنگم، اصلا ناراحت نباش، حرفات کاملا قابل درکه و خوشحالم که به خودت و آیندت فکر میکنی. همینکه میخوای ...

چشم مهربونم تو هم مراقب قلب مهربونت باش بازم ازت ممنونم ک وقت گزاشتی و جوابمو دادی 🤍

احمقانه اس ولی میفهممت من اینو با ی پسر ۱۷ ساله تجربه کردم ولی کمی متفاوت تر

این کات میکنه تو زودتر کات کن پس

اینم بگم من عاشق طرفم هرجور باشه برش میگردانم تو رو نمیدونم

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم