2777
2789
عنوان

دوس پسری که بی توجهی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 61 پست
عزیزم من نمیخام ایشونو عوض کنم فقط دنبال راه حل برای این رابطه یه طرفه میگردم

ببین قشنگم من تجربه همه اینارو دارم

و میخوام صادقانه بهت بگم اگه دوسش داری باید یه روزی بی توجهی و بد اخلاقی و بی محلی هاشو تحمل کنی

الان همه تو رابطه دنبال منفعتن

وقتی هم دوسش داشته باشی بی اختیار ساده میشی و تموم خودتو وسط میزاری اخرشم میره

هیچوقت نباید بدون سیاست باشی تو رابطه وگرنه راحت کنار گذاشته میشی

اگه هم دوسش داری و نمیتونی ولش کنی

یه مدت دورش نرو و پیگیرش نباش ببین واست چیکار میکنه

یه جوری هم بهش بفهمون که جز اون پسرای زیادی دورته

اخه تکلیف این ۵ ماه رابطه و خاطره ای ک با هم ساختیم چی میشه

عزیزدلم اگه تو ۵ ماه بود من ۵ سال تو رابطه بودم

اخرش طرف چسبید به کارش و رفت

به هیچ پسری اعتماد نکن اصلااااا

این پسری که رفت واسه من گریه میکرد

اصلا هم دم دستی نباش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین عزیزم...از حرفات معلومه این پسر نه کامل ولت میکنه، نه کامل نگهت میداره. این مدل رابطه آدمو خسته ...

مرسی فداتشم که انقد قلب بزرگ و مهربونی داری

دقیقا انگار مجبوری وایساده توی رابطه تا حالا چند بارم خودش بحثو پیش کشیده ک من نگران ایندتم و ما چون با هم اینده ای نداریم وابسته هم میشیم و تو باید شوهر کنی و نباید فرصت هاتو بخاطر من از دست بدی و اخرین بار بهم گفت بشین فکراتو بکن ک میخای چیکار کنی چون ما با هم اینده ای نداریم پایان رابطع مون فقط ناراحتیه و یه راه حل بگو و نمیخام ایندتو خراب کنم و من پول ندارم وگرنه میگرفتمت

منم نمیدونستم باید چی بگم بهش گفتم باهات ادامه میدم ولی واقعا من نمیخاستم اینجوری فک کنه ک من اویزونشم واقعا الان گیجم چون امروز ک همو ندیدیم در حد سلام صب بخیر حرف زدیم و الانم گف شب بخیر واقعا من حالم از این سلام صب بخیر و شب بخیرای الکی حالم بهم میخوره چون اصلا ارتباطی با هم نداریم

وقتی هم ک میرم مغازش مثلا مشتری می بینه من هستم میگ داداش من برم ۵ دیقه دیگ بیام ک شما حرف بزنید میگ که نه داداش بشین و اصلا واسه من ارزش قائل نیست

واقعا خستم هم دلم میخاد بیام بیرون هم نمیتونم ترکش کنم

بنظرم پسره رو فراموش کن اگه کیس بهتری داری باهاش اشنا شو این پسر سنش واسه ازدواج خیلی کمه

یه نفر خیلی مشتاقه و چند باری خواسته شماره بده و قصدشم جدیه ولی من دلم پیش یه نفر دیگه گیره و اصلا بهش فرصت نمیدم و نمیتونم واقعا خیانت کنم

چطور میری تو مغازه یه نفر تو محلتون میشینی تو ک نمیتونی حتی پیام هم بدی بهش نمیترسی دروهمسایه ببینن

تقریبا همسایه ها رابطع مونو میدونن واسه همینه ک به راحتی نمیتونم بیام بیرون

انقد بدم میاد پسرا پررو پررو برمیگردن میگن من نمیخوام ازدواج کنم ک همینطور کشکی کشکی باهاتم خب برا چ ...

والااااا

انگار ما آویزونیم انقدم بیکارن رابطه بی هدف پیش میبرن

دنبال لاس زدن الکین.

اخرشم با سن بالا دنبال دختر باکره ان

ببین قشنگم من تجربه همه اینارو دارم و میخوام صادقانه بهت بگم اگه دوسش داری باید یه روزی بی توجهی و ب ...

مرسی دوست قشنگم

دقیقا ایشون به من نشون میدن ک اره دخترای زیادی میخان باهام باشن ولی من فقط سکوت میکنم ولی چجوری بهش نشون بدم پسرای دیگ هم خاطر خاهم هستن چون واقعا پیشنهادای دیگ دارم ولی هیچ وقت بهش نگفتم ک ناراحت نشه ولی ایشون به راحتی اینا رو بهم میگ و ناراحتی من براش مهم نیست

مرسی فداتشم که انقد قلب بزرگ و مهربونی داری دقیقا انگار مجبوری وایساده توی رابطه تا حالا چند بارم خو ...

عزیزمیی🤍🥲

میفهمم حالت چقد بده و خسته شدی...
ولی واقعیت اینه که وقتی کسی از اول میگه باهات آینده نداره و رفتاراش سرد و نیمه نیمست، ادامه دادن فقط تو رو اذیت میکنه، بهترین کار الان اینه که یه کم فاصله بگیری، به خودت فرصت بدی و ببینی واقعا چی میخوای،اگه اون واقعا خواستت، خودش تلاش میکنه برگرده،ولی اگه نه ادامه دادن فقط انرژی و دلت رو میسوزونه.
تو لیاقت یه رابطه سالم و واقعی رو داری، نه دردسر و وابستگی.

همه ماها تجربشو داریم فقط سعی کن رو حرفامون تمرکز کنی نه چیزی که خودت میخوای..

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

عزیزمیی🤍🥲میفهمم حالت چقد بده و خسته شدی...ولی واقعیت اینه که وقتی کسی از اول میگه باهات آینده ندار ...

چشم عزیزدلم چند روز پیگیرش نمیشم و مطمئنم اونم پیگیر نمیشه و نهایتش یه پیام بده ک عزیزم کجایی ولی بعدش چیکار کنم چی بهش بگم

راستی اینکه سلام صب بخیر و شب بخیر هم دیگ بش نگم؟

چشم عزیزدلم چند روز پیگیرش نمیشم و مطمئنم اونم پیگیر نمیشه و نهایتش یه پیام بده ک عزیزم کجایی ولی بع ...

عزیزم، چند روزی ازش فاصله بگیر، سلام و شب بخیرای الکی هم نده، روی خودت و آیندت فکر کن، ببین واقعاً چی میخوای. اگه بعدش خودش تلاش کرد، اون موقع تصمیم بگیر بمونی یا نه. اینطوری هم آروم میشی هم مطمئن.

لطفا به حرفم گوش کن لطفا..

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

مرسی دوست قشنگم دقیقا ایشون به من نشون میدن ک اره دخترای زیادی میخان باهام باشن ولی من فقط سکوت میکن ...

اشتباه میکنی خب قشنگم

اگه پسری مزاحمت میشه واسش اسکرین بفرس

یا بگو امروز بیرون بودم ی پسره خوشش اومده بود بهم درخواست داد

اینستای همو دارین درخواست پسر قبول کن از اون بهتر باشه

اصلاااا هم بهش گیر نده خیلی ریلکس بگو عههه امروز رفتم خرید یه پسره ول نمیکرد شمارمو میخواست پیگیر بود

یه مدت هم پیگیرش نباش ببین چقد میخوادت واست تلاش میکنه .

غیرت نداشت روت یا براش مهم نبود ٫ واست تلاش نکرد ٫ سرد شد و دور شد تموم کن بره