2777
2789
عنوان

موقع خواب گوشی بچه هاتون میگیرن❓

266 بازدید | 26 پست

من گوشیا رو میگیرم

هر چقدرم بگن نه و یکم دیگه

کوتاه نمیام

گاهی با لبخند و مهربونی 😊

گاهی با اخم و بی اعصابی 😠

کارم درسته ایا؟

شما چی؟

کاملا درسته

نه تنها موقع خواب

باید خیلی وقتا بگیری

کلا زیر 18 سال توی خارج ممنوعه ادم های بزرگی مثل ایلان ماسک ممنوع میکنه

اونوقت ما میگیم هرکی گوشیو از بچه بگیره عقب موندس فلانه

طرف گوشی میده دست بچه 12 ساله یعنی فاجعه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حداقل یک ساعت قبل خواب نیکن تلویزیون و گوشی خاموش باشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

کاملا درستهنه تنها موقع خواب باید خیلی وقتا بگیریکلا زیر 18 سال توی خارج ممنوعه ادم های بزرگی مثل ای ...

نت نداره بچم 12 سالشه

گاهی به وایفای وصل میشه در حد نیم ساعت نت خاموش میکنم

ولی خب لازمه گوشی دستش بلشه برای تماس تلفنی بره بیرون یا چیزی

نت نداره بچم 12 سالشهگاهی به وایفای وصل میشه در حد نیم ساعت نت خاموش میکنمولی خب لازمه گوشی دستش بلش ...

برای تماس گوشی ساده بخر مطلقا گوشی مضره برای زیر 15 سال که بدتر

شما مضراتشو نمیدونید ولی تو اینده نشون میده

کلا تا وقتی بتونم نمیدم

پسرم چهار سالشه فقط وقتی گوشی میدم بهش که خیییییلی اصرار کنه و گوشیم زیر ۱۵ درصد شارژ داشته باشه

دخترمم هشت سالشه باباش کلا نمیزاره گوشی بگیره دستش ولی از خودم میگیره نیم ساعتی که بشه بهش میگم بیارش دیگه،گاهی کم و زیاد میشه ولی پسرم چون تاخیر گفتار داره تا جایی که بتونم نمیدم

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

پسرم ۱۱ سالشه گوشی نوکیا دستش میره بیرون برا تماس دو تا بچه بزرگترم زیر ۱۸ گوشی شخصی نگرفتم براشون

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
برای تماس گوشی ساده بخر مطلقا گوشی مضره برای زیر 15 سال که بدترشما مضراتشو نمیدونید ولی تو اینده نشو ...

اینجا همه بچه ها به هم نگا میکنن ببین چیا دارن

گوشی ازش کامل بگیرم بچه افسرده میشه یا فک میکنه من زیادی سخت میگیرم و ازم متفر میشه

همینطوریشم محدودیت هایی که براشون گذاشتم

خودشون با بچه های آزاد فامیل مقایسه میکنن گله میکنن

کلا تا وقتی بتونم نمیدم پسرم چهار سالشه فقط وقتی گوشی میدم بهش که خیییییلی اصرار کنه و گوشیم زیر ۱۵ ...

گفتار میگن گوشی و تلویزیون اصلا نباید بدین

دختر منم 9 سالشه گوشیمو میدم بهش یکم بازی میکنه میاره

ولی پسرم 12سالشه چندماهیه گوشی قدیمی خودم دستشه

گناه داره همه بچه رو میبینه میگه از من کوچیکترن گوشی دارن

دلمم نمیاد احساس کمبود کنه یا با حسرت نگاه دستشون بکنه

ولی واقعا بعضی از خانواده ها چقدر بیخیالن

پسرم میگه پسر عموم میگه تا صب میشینم پای گوشی 😐

شیوه ی بد تربیتیشون روی یه اجتماع تاثیر بد میذاره واقعا