2777
2789
عنوان

موقع خواب گوشی بچه هاتون میگیرن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 26 پست
پسرم ۱۱ سالشه گوشی نوکیا دستش میره بیرون برا تماس دو تا بچه بزرگترم زیر ۱۸ گوشی شخصی نگرفتم براشون

عجب

نمیگن گوشی میخوایم؟

الان بقول پسرم بچه ۵ سالع اینستا داره

میگه حالا من اینستا نخواستم نت برام بذارم میگم نه مناسب تو نیس کاری داشتی دو دقیقه وصل شو بعد خاموش کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتار میگن گوشی و تلویزیون اصلا نباید بدیندختر منم 9 سالشه گوشیمو میدم بهش یکم بازی میکنه میارهولی پ ...

آره،چون تاخیر گفتار داره اصلا نباید گوشی و تلویزیون ببینه

تلویزیونم تو خونه روشن نمیکنم ولی سخته هم

بعضی بچه از بس اذیت میکنه خانواده ها میگن بشینه پشت تلویزیون و گوشی یکم راحت بشن ولی از آسیبش اطلاع ندارن،پسر منم گوشی بدم دستش جیکش در نمیاد ولی خب نمیشه،براش خوب نیست،گوشیم ندمش یا داره ریخت و پاش میکنه یا میخواد باهاش بازی کنیم ولی بهتر از اینه که آسیب ببینه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اینجا همه بچه ها به هم نگا میکنن ببین چیا دارنگوشی ازش کامل بگیرم بچه افسرده میشه یا فک میکنه من زیا ...

چرا باید مقایسه بکنه تقصیر خودتون هست ، اصلا بچه مردم چه ربطی به شما داره با احترام ولی شما تربیتت اشتباهه بازم خوددانی

عجب نمیگن گوشی میخوایم؟ الان بقول پسرم بچه ۵ سالع اینستا داره میگه حالا من اینستا نخواستم نت برام بذ ...

گوشی خودم شراکتی استفاده میکردیم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
چرا باید مقایسه بکنه تقصیر خودتون هست ، اصلا بچه مردم چه ربطی به شما داره با احترام ولی شما تربیتت ا ...

من اگه بخاطر بچه های فامیل خواستم برا بچه هام گوشی بگیرم 6 سالگی میگرفتم براشون ولی من همیشه راه درست رو بهشون نشون میدادم اونا هم به خوبی میفهمیدن

الانم اگه پسرم گوشی داره چون من گوشیم عوض کردم

دیگه دلم نیومد گوشی رو ازش بگیرم گفتم دستش باشه ولی

نت برات نمیزنم الانم طفلی قبول کرده با اینکه پسر عموهاش 7/8 سالگی نت گوشی داشتن...

بچه ی من ۴ سالشه حق نداره تو خونه دست به گوشی بزنه

فقط اگه. توجمعی باشه بچه ها داشته باشن میدم

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

پسر یازده ساله من گوشی هوشمند نداره و فعلا هم قصد خریدش رو ندارم چون نیاز نداره

فقط یه گوشی نوکیا ساده خریدم که میره خونه مادربزرگش و کلاس زبان بتونه با من ارتباط بگیره

اشتباااااااه گوشی هوشمند بدی دست بچه ای که هنوز علمِ استفاده از فضای مجازی رو نداره انگار که بچه رو ول کنی تو یه جای ناشناس که هر چیز مضری توش هست

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

آره،چون تاخیر گفتار داره اصلا نباید گوشی و تلویزیون ببینه تلویزیونم تو خونه روشن نمیکنم ولی سخته هم ...

عزیزم پیامت خیلی نگرانم کرد

من پسرم سه سالشه کامل نمیتونه حرف بزنه یعنی کلا دیر زبون باز کرد ولی خوب خیلی باهوشه از همون یکسالگی با ایما و اشاره و حتی گاهی پانتومیم منظورش می رسوند.الانم کلمه میگه ولی نه همه ی کلمات جمله هم در حد دوکلمه ای میگه

ولی عاشق گوشی و بازی با گوشی هست

چون پسرعموشم دیر زبون باز کرد همه میگن به اون رفته و باعث شده من بسپارم به زمان

آیا نیازه پسرمو ببرم دکتر؟؟؟.اخه ارتباط اجتماعی خوبی داره همه چیزم متوجه میشه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
عزیزم پیامت خیلی نگرانم کردمن پسرم سه سالشه کامل نمیتونه حرف بزنه یعنی کلا دیر زبون باز کرد ولی خوب ...

ارث خیلی تاثیر داره،اگه مطمئنید که از جنبه های دیگه مشکلی نداره ممکنه ارثی باشه،اگر پسرتون رفتاراش و تعاملاش طبیعیه خیلی جای نگرانی نیست،پسر من از حدود هشت ماهگی تا دو سالگی تمام مدت تلویزیون میدید،خیلی زیاد،یعنی از صبح تلویزیون روشن بود و گاهی شبا تا دو سه نگاه میکرد تا وقتی خوابش ببره و کنترلش از دستم خارج شده بود،وقتی دو سال رو رد کرد و دیدم اصلا حرف نمیزنه به فکر علتش افتادم که دیدم تلویزیون آسیب زیادی میزنه چون ارتباط یک طرفه هست و بچه هیچ پاسخی نمیخواد بده

خلاصه اینکه اگر خانوادتون تاخیر گفتار دارید و بچتون رفتارش طبیعیه سعی کنید نذارید خیلی تلویزیون و گوشی ببینه

پسر من صبح بیدار میشه اولین چیزی که میگه میگه گوشی بده ولی نمیدم بهش،خیییییلی اصرار کنه شارژ گوشیم کم باشه بهش میدم،تلویزیون هم خیلی علاقه داره ولی کلا از برق کشیدم این دو تا رو که نباشه میره دنبال بازی خودش و این خیلی براش خوبه

خیلی باهاش صحبت کنید،اگر علاقه داره شعر و داستان بخونید،با نقاشی هم میتونید اسم اشیا رو یادش بدید ،بچه که راه بیفته خودش میفته روغلتک

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤