2777
2789
عنوان

بابام گفت بخاطر تو ازدواج نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6434 بازدید | 109 پست
شما که از زندگی پدرت خبر نداری، یه پوسته شو دیدی، منظور پدرتو با احترام بپرس، مثلا بپرسین اینی که گف ...

از زندگیش کامل خبر دارم

ازش پرسیدم و فقط میخواست منت بزاره

پدر من حتی تا مدتها نمیدوست کی تولدمه این برای من از خودگذشتگی کرده ؟

چون مرد هولیه و به یک زن قانع نمیشه ازدواج نکرده با صد نفر همزمان هست حتی الان

🦢 ✝️ 💗

مادرم باعث آسیب به من شد همسرش زندگی عالی داشت و راضیه روحش رو ببین بهترین کشور هارو میگذشت الانم خو ...

از زندگی چی میخوای ؟

فک کن جدا شدی! میخوای چیکار کنی ؟ به کجا برسی ؟ ته این زندگی چیه؟

از زندگیت لذت ببر ، قدر همسرتو بدون حتما باشگاه ثبت نام کن که برا روحیه عالیه

فیلم ببین دوستای خوب پیدا کن...

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامل خوندمتببین خوشگلم، الان که شوهر خوبی نصیبت شده و عاشق همین زندگیتو خراب نکن؛ تراپیستتو مرتب برو ...

ارا میرم خودم مربی شنا بودم بخاطر ارشدم فعلا سرکار نمیرم

میدونی اخلاقم درست نمیشه بشدت عصبیم پرخاشگرم

🦢 ✝️ 💗

وای از مادرت چقدر حرصم گرفته هم مادرت هم پدرت هر دو به فکر خوشگذرونی خودشون بودن و پی عشق و حال خودش ...

واقعا دقیقا یکی منو درک کرد

عملا هیچ نقشی نداشتن مادربزرگم منو بزرگ کرد میدونی شاید زبونش تند بود ولی بخاطرم هرکاری کرد

🦢 ✝️ 💗

شاید بخاطر اینکه یه مدت تنوع طلب بودی، ببخشید ولی وقتی شوهرت خوبه ولی داری اینطور رفتار میکنی داری ی ...

نه عزیزم من عاشقشم هیچ مردی نمیتونه دل منو ببره من فقط میدونم لیاقتش من نیستم بره با یکی که کارای خونه زو بکنه

فضای خونشو گرم نگه داره بهش عشق بورژه نه یکی مثل من

هیج خاصیتی ندارن

🦢 ✝️ 💗

از زندگی چی میخوای ؟ فک کن جدا شدی! میخوای چیکار کنی ؟ به کجا برسی ؟ ته این زندگی چیه؟ از زندگیت لذت ...

هیچی از زندگی نمیخوام

حتی همین الان بمیرم افسوس نمیخورم

🦢 ✝️ 💗

من همشو نخوندم ولی مادرتو بنداز دور ولت کرد رفت رااااحت زندگیشو کرد براش مهم نبود چی میخوری کجایی بهت تجاوز نشه بهت اسیب روحی وارد نشه وقتی هم برگشت بخاطر عزاب وجدانش نبوده بوده حس غریزی مادریش وادارش کرده بهت زنگ بزنه شاید قصه نوشتی نمیدونم

پدرم اومده ایران رابطمون خوبه حداقل یه سری کارا برام کرده که مادرم نکرده برام بخاطر همین رابطم رو حف ...

بخاطر شما ازدواج نکرد ؟ یا کلا گردن گیریش خراب بوده وگرنه منکه میدونم تا الان به اندازه موهای سرش با دخترا بوده

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻