2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سودای سر وبدنتون زیاده که باعث تیرگی قسمتی از بدن به خصوص دور دهان میشه

من پوست صورتم زرده و بی حاله انگار بهم غذا نمیدن 😂 تیرگی زیر چشم هم دارم و سفیده چشمم یکمی زرده به نظرت مشکل همینه؟ از کبده؟

اسی هر شب که مسواک زدی مسواکو خوب بشور بعد روم رو لبات بکش لایه برداری میشه بعد هم یا بالم لب یا وازلین بزن خیلی بهتر میشه برا منم اگه اینکارو نکنم خشک و پوسته پوسته و کدر میشه ولی اگه انجام بدم صورتی و نرم میشه

غیر از اون چی؟ مثلا بالم خاصی، دارویی وجود داره؟

نه

چون عمقیه

من این روزها برای هرچیزی هزاربار گریستم. برای وطنم، خانواده ام، زندگی ام، آینده ام، هم وطنم، هم وطنم، هم وطنم.

چیکار باید کرد؟

سلام گلم خیلی ساده ست باتوجه به طبعی ومزاجی که دارین و تشخیص میزان سموم توی بدن به سری دمنوش روغنهای گیاهی معرفی میکنم تهیه کنید و با کمک همدیگه مزاجتون اصلاح میشه وتا مدتی برنامه ی ساده تغذیه و ورزشهای آسون رایگان در اختیار تون گذاشته میشه همین.

توایتا یا روبیکا بهم پیام بدین تا شروع کنیم.

09015230873

خانم داوودی

اللهم عجل لولیک الفرج

من پوست صورتم زرده و بی حاله انگار بهم غذا نمیدن 😂 تیرگی زیر چشم هم دارم و سفیده چشمم یکمی زرده به ...

سلام عزیزم صددرصد ازکبدتون هست و متاسفانه باید بگم حتی به گرید رسیده چون میگین سفیدی چشمتون زرد شده.

درمان نکنید سریع کبد تون به سیروز کبدی میرسه و قابل درمان نیست.

امضامو بخون توایتا یا روبیکا بهم پیام بدین تا براتون مفصل توضیح بدم.

09015230873

خانم داوودی

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام خوبی واسه روکش سوال کردی بستگی به دندونات داره که کدوم مشکل داره من یکی از دندون های جلوم کج بود که دندون پزشک اونو تراش داد کلا اندازه یه نخودش کرد و روش روکش گذاشت

راضی ام فقط یکم از زیادی حساس بودنمه حس میکنم خیلی محسوس رنگش فرق داره و یکم کوچیک تره ک اونو باید خودت رنگش انتخاب کنی و فرمش اوکی بشه

حیف بود تراش خورد ولی خب نمیتونستم ارتودنسی کنم

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

سلام خوبی واسه روکش سوال کردی بستگی به دندونات داره که کدوم مشکل داره من یکی از دندون های جلوم کج بو ...

ممنونم از توضیحت، نه من چندتا دندونم بهم ریختگی داره. نمیدونم دکتری قبول میکنه روکش کنه یا نه.