2777
2789

سودای سر وبدنتون زیاده که باعث تیرگی قسمتی از بدن به خصوص دور دهان میشه

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیدینگ انجام میدن

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

سودای سر وبدنتون زیاده که باعث تیرگی قسمتی از بدن به خصوص دور دهان میشه

من پوست صورتم زرده و بی حاله انگار بهم غذا نمیدن 😂 تیرگی زیر چشم هم دارم و سفیده چشمم یکمی زرده به نظرت مشکل همینه؟ از کبده؟

اسی هر شب که مسواک زدی مسواکو خوب بشور بعد روم رو لبات بکش لایه برداری میشه بعد هم یا بالم لب یا وازلین بزن خیلی بهتر میشه برا منم اگه اینکارو نکنم خشک و پوسته پوسته و کدر میشه ولی اگه انجام بدم صورتی و نرم میشه

غیر از اون چی؟ مثلا بالم خاصی، دارویی وجود داره؟

نه

چون عمقیه

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

چیکار باید کرد؟

سلام گلم خیلی ساده ست باتوجه به طبعی ومزاجی که دارین و تشخیص میزان سموم توی بدن به سری دمنوش روغنهای گیاهی معرفی میکنم تهیه کنید و با کمک همدیگه مزاجتون اصلاح میشه وتا مدتی برنامه ی ساده تغذیه و ورزشهای آسون رایگان در اختیار تون گذاشته میشه همین.

توایتا یا روبیکا بهم پیام بدین تا شروع کنیم.

09015230873

خانم داوودی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

من پوست صورتم زرده و بی حاله انگار بهم غذا نمیدن 😂 تیرگی زیر چشم هم دارم و سفیده چشمم یکمی زرده به ...

سلام عزیزم صددرصد ازکبدتون هست و متاسفانه باید بگم حتی به گرید رسیده چون میگین سفیدی چشمتون زرد شده.

درمان نکنید سریع کبد تون به سیروز کبدی میرسه و قابل درمان نیست.

امضامو بخون توایتا یا روبیکا بهم پیام بدین تا براتون مفصل توضیح بدم.

09015230873

خانم داوودی

سلام خوبی واسه روکش سوال کردی بستگی به دندونات داره که کدوم مشکل داره من یکی از دندون های جلوم کج بود که دندون پزشک اونو تراش داد کلا اندازه یه نخودش کرد و روش روکش گذاشت

راضی ام فقط یکم از زیادی حساس بودنمه حس میکنم خیلی محسوس رنگش فرق داره و یکم کوچیک تره ک اونو باید خودت رنگش انتخاب کنی و فرمش اوکی بشه

حیف بود تراش خورد ولی خب نمیتونستم ارتودنسی کنم

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

سلام خوبی واسه روکش سوال کردی بستگی به دندونات داره که کدوم مشکل داره من یکی از دندون های جلوم کج بو ...

ممنونم از توضیحت، نه من چندتا دندونم بهم ریختگی داره. نمیدونم دکتری قبول میکنه روکش کنه یا نه.