2777
2789
عنوان

چرا خودکشی گناهه⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 55 پست
هعی از رو ظاهر قضاوتنکن سگی کمننگه داشتممیودونی چند ماهه واکسننزده میدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونی چقدر ...

عزیزم، پس با این تفاسیر، اون رو هم عذاب نده. آگهی بزار یا بده به سرپرستی و تمام تا بلکه بیشتر روی خودت تمرکز کنی

💔😊میدونم عزیزدلم میدونم ولی من خیلی وقته با خدا قهرم خیلی وقته صداش نمیکنم دیگه

شاید واسه همینه

هیچ آغوشی بهتر از آغوش خدا نیست

نمیخوام قشنگ حرف بزنم حرفام حقیقته

منم شبایی داشتم که با گریه صبح شد روزایی که با غصه شب شد تا دوباره برم گریه کنم.ولی همیشه معجزه خدارو دیدم

برگرد پیشش.هیچ کس بیشتر از خدا به تو پناه نمیده حتی مادرت.برو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم خودم تو خونه ای هستم همس دعواعه خسته شدم خیلیییمنهای مشکلات دیگمیخوام یا کار پیدا کنم یا برم کتا ...

برو حتما مثل من نشی

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

چون اگ گناه نباشه همه اینکارو میکنن

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

💔😊میدونم عزیزدلم میدونم ولی من خیلی وقته با خدا قهرم خیلی وقته صداش نمیکنم دیگه

هیشکی فقیر نیست منتها پول بعضیا تو جیب بعضی دیگس بر نمیدونن که عدالت بر قرار بشه . اگه همه زکات و خمس میدادن و احکام مو به مو رعایت میشد کسی بی چیز نمیشد

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
پولداری و بی پولی هم علل و عوامل خودشو دارهاون دعواها هم همینطور هر کسی که باعث آزار و اذیت شما شده ...

ممنون وقت میزاری جواب میدی

ولی تهش چی

من با دردمچیکار کنم

درد دارم درد دندونی ک عفونت و آبسه کرد پوسیده شد پول نبود ببرم درست کنم الان درد میکنه

یا درد معده و خونریزی معده و سنگکلیم؟

یا حملات عصبی

اینا ب جهنم

چرا پدرم ب منمیگه کی.....تو ک دخترام

ها؟پدر این اینپدر؟؟؟

خونمون دیروز ی ذره مونده بود قتل بشه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

هیشکی فقیر نیست منتها پول بعضیا تو جیب بعضی دیگس بر نمیدونن که عدالت بر قرار بشه . اگه همه زکات و خ ...

منظرم ار فقیر اونیه که نیازمند و معلولی و توانکاری نداره و و حقشه بش کمک بشه

عزیزم خیلیا شرایطشون مثل شماست

هممونم تو این دنیا یه رسالتی داریم رسالتمون تموم بشه همونجا استپ زندگیمونو میزنه

بنظرم برو دنبال کار

کم کم پول جمع کن اگه میتونی یه سویئتی چیزی اجاره کن مستقل شو بعدا دوست داشتی درستو بخون

تو این دنیا که همش عذابه برات حداقل اون دنیا تو جهنم نکن

برو حتما مثل من نشی

شما هم ناامید نباش به خودکشی هم فکر نکن

من تمام این مراحل رو گذروندم یک شرایطی دارم که نمیخوام اینجا بگم ولی تو جهنم واقعی هستم

من چندین سال به خودکشی فکر کردم خیلی میترسیدم و اخر چند تا حوادث خوندم و.. و با خودم گفتم اگر نمیرم و منهای همه ی این مشکلاتم سلامتیم هم بره چی

اگر فلج بشم یا مشکلات کلیه و...بگیرم چی؟

تا الان تحمل کردی یعنی قوی هستی یکم دیگ تا کنکور خودتو بِکِش مطمئنم راحت میشی

👊
ممنون وقت میزاری جواب میدی ولی تهش چی من با دردمچیکار کنم درد دارم درد دندونی ک عفونت و آبسه کرد پوس ...

اینا مقصر خدا نیست . شرایط محیطی که خانواده یا جامعه برات بوجود آوردن. پس قابل تغییرن

چون خودکشی یعنی از خدا و رحمتش ناامید شدی. یعنی اونقدر بزرگ ندونستیش که مشکلاتت رو حل کنه...چی بگم. فقر به همه فشار میاره. به هممون. ان شاءالله این روزا هرچی زودتر بگذره.

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺