2777
2789
عنوان

ایا من بده شدم

111 بازدید | 7 پست

خاله همسرم از بوشهر اومده شهر ما منزل مادر شوهرم ما هم طبقه بالاییم

من مدتهاست خونه مادر شوهرم نمیرم چون ی بار با شوهرم دعوام شد و رفتم ۸ روز خونه نبودم این زن ی زنگ نزد احوال بچه رو بپرسه من بجای خود در حالی ک تلفن عصای دستشه تو زندگیش حای غذاش دادم و رفتم و زنگ نزد الان مدتهاست نمیرم خونش شاید یکسال

حالا خاله همسرم اومده کمی دوتا دونه سکغاتی دادا شوهرم خونه ما هم نیمده موندم چجوری تشکر کنم.

الانم رفتن خونه جاریم با مادرشوهرم

خیلی خاتواده شوهرم اذیتم کردن بحدی ک از دستشون انقد غصه خوردم بچم سقط شد

الان خاله همسرم حتما میگه جاریم عروس خوبس.

چ کنم چجوری تشکر کنم ازش حتی ب سلام و احوالم ندیدمش

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولا دعوای شما با شوهرتون به مادرشوهرتون ربطی نداره.منم بودم اونجور مواقع زنگ نمیزدم تا هم عروسم و هم پسرم پی به اشتباهشون ببرن

دوما میتونی دعوت کنی خونت برای شام و تشکر هم کنی

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم