2777
2789
سلام دوستان همین ورزش هایی که فاتح دلها گفت رو میتونید از طریق برنامهincrease your height home work ...

سلام آمپول هورمون رشد ضرر نداشت من برا پسرم یه ماهه میزنم اما همه میگن نزن دودل شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام پسر من 10 سالش هست.دوره حجامت بردیمش.هر ده روز یکبار  دفعه اول بین دو کتف دفعه دوم انته ...

پسر خواهر منم انجام داد با پدرش هیچ فرقی نداره.پسر شمام مطمنا این قدو بدون حجامتم میکشید.بهترین راه دکتر غدد هست نتیجه صد در صد میده دختر عموی شوهرم انجام دادن بقدری بلندو ناز شده دختره که حد نداره.

سلام دوستان همین ورزش هایی که فاتح دلها گفت رو میتونید از طریق برنامهincrease your height home work ...

بر خلاف شما من معتقدم دکتر غدد برن نتیجه بهتر و کامل تری میگیرند قبل اینکه فرصت و از دست بدن .تجربه کردم که میگم

سلام آمپول هورمون رشد ضرر نداشت من برا پسرم یه ماهه میزنم اما همه میگن نزن دودل شدم

ضرر نه ، من از ۱۱ سالگی رفتم تا ۱۵ سالگی با آمپول و اینا ۳۳ سانت قد کشیدم وقتی ۱۱ سالم بود قدم ۱۳۳ بود و الان ۱۶ سال و ۶ ماه سنمه و ۱۸۰ قدمه پس یعنی اثر داشته و الان حدود دو سال هست آمپول هارو قطع کردم

حالا سه شنبه همین هفته نوبت گرفتم  ولی باید کلاس ورزشم بفرستم حتما

عزیزم دخترتون نتیجه گرفت از حجامت؟اگر گرفته شماره یا اسم اون موسسه هم میفرمایید که کجا انجام دادید

سلام پسر من 10 سالش هست.دوره حجامت بردیمش.هر ده روز یکبار  دفعه اول بین دو کتف دفعه دوم انته ...

عزیزم کجا بردینش؟میشه اسمی شماره ای چیزی هم ازشون به منم بدید اگر راضی بودید

ضرر نه ، من از ۱۱ سالگی رفتم تا ۱۵ سالگی با آمپول و اینا ۳۳ سانت قد کشیدم وقتی ۱۱ سالم بود قدم ۱۳۳ ب ...

سلام عزیزم شما بعد از پرید شدن امپول رو زدید؟ چند سالگی به بلوغ رسیدین؟اگه تهران هستید کجا انجام دادین ؟مممنونم

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز