2777
2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑🛍

| مشاهده متن کامل بحث + 105953 بازدید | 2694 پست

سلام دوستان

من نمیدونم چرا افتادم رو دور ظرف شکستن

یه ظرف سوپخوری و دو تا ترشی خوریم شکستن.اینا جزو سرویسم بودن متاسفانه سرویسم ناقص شد.

یه جفت کفش هم برای پسرم خریده بودیم به خاطر مدلش نمیپوشید،دادم به کسی.

یه سبد در دار اوردم دم دست برای شوینده ها،متاسفانه جا نشدن همه بلندن و در سبد بسته نمیشه یه سبد دیگه دارم اونو امتحان میکنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

این سبد به این سایزش مناسبتر بود.همینو گذاشتم.کاش عکس قبلشم میگرفتم.دوتا سبد پر از شوینده بود همه جا شدن

پشت سبد دو تا مایع سه لیتری هست

پشت جا سیب زمینی هم یه سطله داخلش فرچه های شیشه شور و فرچه های مخصوص شستن ابکش و سینک و لوله قوری و غیره

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد سطل زباله، تفکیک زباله

من یه سطل کوچک شفاف گرفتم برای زبالههایتتر که کیسه های خرید میذارم توش، که اینجوری کیسه های خریدم خروجی میشه

از سطل زباله که ست سرویس آشپزخانه هست زیر سینک میذارم و زباله های خشک میره اونجا

سطل زباله آشپزخونه من کوچیکه که از کیسه های خرید براش استفاده میکنم و روزانه یا یه روز در میون کیسه عوض میشه.

ما خیلی پلاستیک خرید داشتیم و یه حجم زیادی شده بودن، به مدت 4، 5 ماه هر موقع میرفتم خرید از خونه با خودم پلاستیک میبردم و خریدام رو انجام میدادم و علنا ورودی پلاستیک رو صفر کردم و خداروشکر امروز آخرین پلاستیک رفت برای سطل زباله و دیگه پلاستیک به جز پلاستیک بسته بندی نون و فریرز نداریم

من برای خرید پوشاک که میرم با خودم بگ پارچه ای میبرم و دیگه اونجا پلاستیک نمیگیرم.

برای خرید میوه و صیفی هم از یه پلاستیک برای چند تا محصول استفاده میکنم مثلا اگه 10 قلم جنس بگیرم تو 3 تا پلاستیک میذارم، همسرمم یاد گرفته که برای هر محصول یه پلاستیک استفاده نکنه.

بخند به روی دنیا   

دخترا یه کمک به من بدین

یه هفته ست سرماخوردم و خداروشکر الان بهترم ولی خیاط پشت حلق دارم و اذیتم میکنه و نمیدونم چی بخورم که رفع بشه.

دوم اینکه برای دردای شدید پریود به جز نوافن و پروفن چی میخورید که تسکینتون بده؟

بخند به روی دنیا   

راستی دیروز که کشو هارو تمیز میکردم یه تیکه کوچولو پارچه سبز پیدا کردم اسمشو نمیدونم چی میگن..چیکارش ...

من میذارم مسجد دلم نمیاد بندازم تو زباله ها(آخه تبرکی هستن)

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

سلام به همه ی خانومای گل تاپیک مخصوصا هایدی عزیزاین روزها اونقدر از لحاظ روحی شکننده هستم که چندین م ...

سلام عزیزم خدا قوت 😍 ♥️

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

گزارش چند روز

چند روز پیش پتو ها رو شستیم با همسر

حوله های حموم هم شستیم

کابینتارو هم زمانی که نت قطع بود ریختم بیرون تمیز کردم

تمام دستگیره های کابینت تو باز کردم و شستم

یه سمت آشپزخانه کابینت تا سقف نداره و اونجا رو تمیز نکردم چون چارپایه رو باید از پارکینگ بیاره همسرم

منم سبد آبچکان کنار سینک از اول نذاشتم، یکسال بهش زمان دادم

دیدم بدرد من نمیخوره ، دادم به مامانم

تخته گوشت روی وسایلام پلاستیکی بود جنس خوبی نداشت و کلا برای سلامتی هم خوب نیست، اونم رد کردم

من به هیچ عنوان دبه، سطل پلاستیکی،ظرف پنیر و حلوا ارده، شیشه خالی ترشی و... نگه نمیدارم چندتا شیشه یک شکل نگهداشتم، همونا رو استفاده میکنم

حبوبات اضافه رو هم تو بطری های نوشابه تک نفره میریزم که ماندگاری داشته باشه و تو کابینت مواد غذایی داخل پلاستیک شکل جالبی نداشت

ادویه مازاد بر شیشه های ادویه هم خداروشکر ندارم

فقط یکم دمنوش هست که باید بیارم و دم دست استفاده کنم، البته دم دسته ولی من زیاد مشتاق به استفاده نیستم

انباری ندارم، البته بالای حموم هست وسایل اضافه نو و کارتن وسایل اونجاست .

نظرتون راجب بوفه و ویترین چیه خانوما؟با مینیمال بودن در تضاد نیست ؟مخصوصا که ظرفای داخلشم استفاده نم ...

من اصلا دوست ندارم حتی اگه جا هم کم باشه ترجیح میدم یه کمد کنار سالن باشه و ظرفا رو بذارم داخل اون تا ویترین و بوفه و کنسول

الانم هیچ کدوم و نداریم. خداروشکر مامان و بابام اصلا حتی بهش فکر هم نکردن 😁

دخترا یه کمک به من بدینیه هفته ست سرماخوردم و خداروشکر الان بهترم ولی خیاط پشت حلق دارم و اذیتم میکن ...

آب نمک غلیظ درست کن از راه بینی بالا بکش وتخلیه کن

تمام چرک واینا تمیز میشه چندبار انجام بده.

برای دوره عفونت زنانه یه کرم داشتم تا نصفه استفاده کردم

دیگه می دونستم نصفه دیگه اش استفاده نمی کنم دور انداختم

صبح یه کم ظرف بود شستم.هال وراهرو مرتب کردم ولی اتاق بهم ریخته است.

خیلی کار داشتم تو خوته ولی اومدم بیرون

یه بسته کدو حلوایی از فریزر اوردم خونه مادرم خوراکی درست کنم.نارنج هم زیاد بود نصف اش آوردم اینجا باهاش غذای محلی پختیم نصف اش موند.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

دخترا یه کمک به من بدینیه هفته ست سرماخوردم و خداروشکر الان بهترم ولی خیاط پشت حلق دارم و اذیتم میکن ...

دیفن هیدرامین برای ترشحات پشت خلق عالیه قرقره کنید بعد قورت بدید

من درد شدید ندارم ولی بابونه دم میکنم بعد نیم ساعت کلا دردم از بین میره

فکر کنم درد های زیاد از سردی رحم باشه سعی کنید گرمی هم زیاد بخورید( کاچی و دمنوش و ...)

همسر من پلاستیک خیلی دوست داره

کلا پلاستیک لازم داره هنش یه سبد لباس بزرگ تو سرویس پلاسکو بود گذاشتم پنتری پلاستیک گره زدم می دارم اونجا الیته خودمم لازمم میشه

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈