2777
2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑🛍

| مشاهده متن کامل بحث + 105705 بازدید | 2679 پست
حق دارین ،ما دونفریم بازم جمع و جور کردن سختمه ، خدا ایشالا بچه هاتو حفظ کنه ، کوچولون دیگه .... ولی ...

سلامت باشید دوستان ممنون

اره سعیمو میکنم . یه گاهی استقبال میکنن از اینجور بازی ولی اکثرا زود خسته میشن میرن پی بازی هاشون.منم حوصله کل کل باهاشون ندارم . یا خودم انجام میدم یا میزارم بمونه و آشفتگی ایجاد میشه دیگه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها🪴

من ٣-٤ تا تعمير لباس انجام دادم و تموم شدن

يكى ديگه مونده كه اميدوارم بيام و گزارشش رو بدم

بچه ها اميدوارم حال دلتون دوباره خوب خوب شه

هايدى عزيزم تو اون يه هفته كار سنگين نكن، البته من خودمم تو اون يه هفته گوشه ى مبل سه نفره رو گرفته بودم دستم عين پورياى ولى دور هال راه ميرفتم، ولى شنيدم يكى گف تو با اون حالت نميخواد بلند كنى ... خلاصه تو هم ولش كن 😊💛

شما تایپ کن ایشالله میبیننما هم استفاده میکنیم 🙃

گردو و کشمش رو با ارد قاطی کنید بعد بریزید داخل مایع کیک اونجوری ته نشین نمیشن

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

سلام بچه ها🪴من ٣-٤ تا تعمير لباس انجام دادم و تموم شدن يكى ديگه مونده كه اميدوارم بيام و گزارشش رو ...

اخه میگن تو اون دوران انقدر قدرت بدنی زیاد میشه مثل دوپینگ میمونه

خودمم انرژیم بیشتر میشه

ولی خب قبلاً هم گفتم ظاهر خونه امون تمیزه نهایت میمونه بعد عید انجام میدم

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

وای آره دقیقا. البته خیلی زیاد. حالا البته سعی میکنم خودمو کنترل کنم .

عزیزم گزارشتونو خوندم شما ماشالله فرز و زرنگی فقط سرت شلوغه. خداقوت عزیزم. ببخشیدا فقط اینکه لاقل شستن سرویس رو بسپار ب شوهرت و جارو برقی کشیدن رو...بگو ب خونریزی میفتم سنگینه برام. یا رک بگو کارا رو تقسیم کنیم من نمیتونم با وجود دو تا بچه کوچیک و دائم خونریزی و کم خابی...حالا ببین کدوم روش جواب میده ناز کردن یا رک بودن

اونجا که گفتین ریه تون ناراحته خوب جرمگیر و وایتکس نمیشد، اما با تاید یا مایع دسشویی میریختین و با فرچه میکشیدین، شما که زحمت و وقت گزاشتین مایع یا تاید میزدین نتیجه ب مراتب بهتر بود.

خدا قوت مادر نازنین⚘️🌷🌷

چشم به راه...

یه کشو از اشپزخونه رو مرتب کردم (خسته نباشم واقعا 😁)

چون کشو و کابینت هام کمه. اجبارا خیلی چیزا رو کنار هم میذارم

اگر پیشنهادی هم برای چیدمان بهتر دارین خوشحال میشم بشنوم

لوازم ارایش و.. هم کوتاه بررسی کردم. خروجی شد چندتا سنجاق شینیون. و دو تا گیره فسقلی (۸ تا بودن ۶ تاشو نگه داشتم) و یه گیره مو که اصلا استفاده نمیشد

چندتا بطری شیره انگور داشتیم نصفه نیمه بودن. چندتاش ته ظرفاشون ته نشین شده بود. جداشون کردم. کمی سفت تر هستن. یه سطل کوچیک ازشون پر کردم و فعلا نمیدونم باهاشون چیکار کنم

یه کشو از اشپزخونه رو مرتب کردم (خسته نباشم واقعا 😁)چون کشو و کابینت هام کمه. اجبارا خیلی چیزا رو ک ...

تا جایی که من شنیدم تو سرما شیره انگور اینطوری ته نشین میشه،با گرم کردن هم مجدد روان میشه،اون ته نشینی خراب شدن نیس

طعمش رو دوست نداری؟

بریز تو کیکی چیزی استفاده کن،این همه خاصیت داره ولی به طعم شکر عادت کردیم همگی متاسفانه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
یه کشو از اشپزخونه رو مرتب کردم (خسته نباشم واقعا 😁)چون کشو و کابینت هام کمه. اجبارا خیلی چیزا رو ک ...

عزیزم خیلی شلوغ و بی ربط نیست کشوت. منم خیلی فضام کم همه جا، سعی کردم پارتیشن بندی کنم که حداکثر استفاده از فضا بشه. من کشوهام تا بالا پر ولی هر چیز جای خودش و با پارتیشن، اگه خودم برم سرشون هیچی نامرتب نمیشه

برای شیره هر روز 1 قاشق تنها بخورین یا به اب بزنین و بخورین اگرم طعمش را دوست ندارین با شکر به مقدار مساوی یا شیره کم تر برای کیک استفاده کنین

سلام به همه ی خانومای گل تاپیک مخصوصا هایدی عزیز

این روزها اونقدر از لحاظ روحی شکننده هستم که چندین مرتبه میزنم زیر گریه...

ولی اینجا باعث شده روزانه بتونم خودمو کمی از اون فضا دور کنم و کارامو انجام بدم لاقل(خیلی دعاتون میکنم)

من یک ماهی میشه آب چکان کنار سینک رو جمع کردم،هر ظرفی درمیاد زود میشورم همونجا میذارم آبش که رفت میذارم رو نمگیر کنار سینک،بعدم زود جمع میکنم🤗اینطوری همیشه آشپزخونه خلوت و مرتب هست

در همین راستا دیروز یه ورودی داشتم:نمگیر نو

چون یدونه کافی نبود برام،دلم میخواست یکی دیگه هم داشته باشم که خیالم راحت باشه🥰

یدونه قدیمی هم داشتم که میشد سه تا🥸پس قدیمیه میرهخروجی👋🏻

♥️خدايا شكرت♥️

دوتا کارتن بزرگ گذاشتم تو بالکن

خروجی هایی که قابل استفاده باشه میریزم اونجا(بارونی،همین نمگیر که گفتم،عروسکای قابل استفاده و...)جمع که شد تفکیک میکنم یکی از آشناهامون گفته بدم بهش خودشون تیم دارن جدا میکنن میرسونن دست خیریه😍

یه سطل هم گذاشتم توش از این پلاستیکهای بزرگ که مال بسته بندی نون هست انداختم،دوباره شروع کردم به تفکیک زباله های خشک🥰اینم مدیون تاپیک و شماها هستم🥺میذارم کنار سطل که دوره گردها بردارن

♥️خدايا شكرت♥️

پریروز که داشتم یخچال و کابینت خوار و بار و مرتب میکردم کاغذ قلم گذاشتم دم دستم

از وسایلی که داشتم و وسایلی که تموم شده بود لیست گرفتم

اکثرا خرید که میرفتیم من خطا داشتم🥲مثلا دستمال کاغذی برمیداشتم میومدم میدیدم داریم هنوز /و این موضوع خیلی میرفت رو مخم

اینم به لطف شما یاد گرفتم

اگه بگم چقدر ذهنم آروم گرفته باور نمیکنید

خیلی دوستتون دارم💙💙💙

♥️خدايا شكرت♥️

راستی یادم رفت بگم چادر عقدمم انداختم دور(خودمم باورم نمیشه)

انقدرم زشت بود حد نداره

گلهای نارنجی،زرد و سرخابی ساتن رو زمینه ی ارگانزا🤢

یه بارم ننداخته بودم سرم

واقعا نمیدونم خانواده ی همسرم اینو از کجا پیدا کرده بودن

بقیه ی چادرهامم سالهای قبل رد کرده بودم

الان فقط یه چادرنماز مهمون دارم یدونه برای خودم

قبلا یدونه بقچه ی زیپدار سایز متوسط پر بود

از چادرشب و چادرنخی

♥️خدايا شكرت♥️