2777
2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑🛍

| مشاهده متن کامل بحث + 105953 بازدید | 2694 پست

امروز روز تمیز کاری بود

همه کارها انجام شد✅✨

چون یکشنبه هم تمیز نکرده بودم حسابی بهم چسبید قشنگ برق بورقی شد خونه

خروجی یک جفت جوراب خودم

الان دیگه بوفه مد نیست ،ولی من دارم ست مبلهامه بخاطر اون رد نکردم.هرموقع مبلامو عوض کنم اونم رد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من همچنان سرگردان بین آشپزخونه و اتاقم☺️

کابینت ۲تا مرتب ، فریزر تمیز

خروجی فریزر یک بسته برگ درخت انگور

اتاق یک کشو مرتب

خروجی کلاه کاموایی ، پیراهن، کتاب داستان که برگه هاش پاره شده بود

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

من تو قسمت لباس خیلی مینیمالم چون فقط ۴ تا کشو دارم و بجز لباسهای آویز ، باقی لباسای منوهمسرم تو همین ۴ کشو هست

تا لباسی حذف نکنم جاش خرید نمیکنم

مانتو اینا دیگه نمیخرم

کلی داشتم رد کردم رفت شاید بیست تا مانتو بخشیدم

الان سه تا مانتو و یه پالتو دارم

و دیگه بجای مانتو و چادر

عبا میخرم ، سالی یدونه برای روزمره

بخاطر همین تو اتاق. کار زیادی ندارم و تایمشو دادم به اشپزخونه

فریزرمم کلی گوشت هست که تنبلیم میومد بزارم یخ شون باز شه بپزم ، تازه میگرفتیم

دیگه تصمیم گرفتم تا فریزر خالی نشده گوشت و مرغ نخرم

در ضمن امروز یه جعبه بزرگ خروجی گذاشتم بیرون

روحم جلا پیدا کرد 😃

نظرتون راجب بوفه و ویترین چیه خانوما؟با مینیمال بودن در تضاد نیست ؟مخصوصا که ظرفای داخلشم استفاده نم ...

بشدت از بوفه و مخصوصا ویترین بدم میاد🤭

اما این جای قوه ساز های چوبی که جای لیوان آویزون کزدن هم داره خوشم میاد

دیشب بارون شدید شروع شد و منم از فرصت استفاده کردم و شروع کردم بالکن رو شستن چون وقتی بارون نیست بالکن رو بشورم لبه بالکن آب میریزه پایین باید وقتی باشه که کسی متوجه نشه یا آب روش نریزه برای همین بارون شد بهترین فرصت برای شستن بالکن و لبه و ستون هاش

قشنگ جلا اومد بالکن زباله هاشو هم جمع کردم

و یک کابینت دو درب داره اونو هم باید چک کنم و احتمال خیلی زیاد کلی خروجی

اگر مشکل کیست و میوم و... ندارین و مشکل از اون نیست، مقداری شوید 1 ق غ پر با حجم نبات نسبتا زیاد بجو ...

درست کردم خوردم رو من اثرش زیاد نبود ولی بدم نبود

مرسی از راهنماییت

انقدر که قرص میخورم و درد میکشم کلافه میشم

بخند به روی دنیا   

من راستش خیلی شیره نمیخورم میلم نمیکشه. همسرم بیشتر برای صبحانه میخوره اونم که اینارو نمیخوره میگه د ...

تو شیرم خوشمزه میشه میتونی هر شب برای همسرت مخلوط کنی بیاری بخوره

بخند به روی دنیا   

سلام سلام من نمیتونم مرتب کار کنم یعنی میدونم برنامه تمیز کاری آشپزخونه است ولی وقتی خسته شم سر از ج ...

سلام خوب هستید روزگارتون بر وفق مراد

من این هفته تقریبا خیلی کاری نتونستم بکنم چون مدرسه مجازی بود تایم کلاسهای دخترم بهم ریخت مهمونم داشتم🙃

از برنامه عقبم آشپزخونه ام تموم نشد

فقط دوتا کابینت دیگه تمیز کردم تا اینجا دوتا قفسه خالی مونده مرتب تر چیدم

خروجی ها سه تا نعلبکی که یکیش لب پر بود یه کاسه که وسط کار لب پر شد یه سینی یه جای آبلیمو یه سری ظرف غذا یه کاسه میوه خوری رفتن خروجی از آشپزخونه

یخچال مرتب شد نرسیدم بشورم شربت و مربا و ترشی ها سر و سامون دادم

فلفل دلمه داشتم درشت خرد کردم برای مرغ رفت فریزر

لبو چندتا مونده بود پختم خوردیم

یه ساک نوزادی که دخترم مهمونی چند روزه رفتنی خونه مامانم یا مادرشوهرم وسیله میذاشت دور انداختم جایگزینش یه ساک ورزشی داره اونو برمیداره

تمام لوازم تحریر اضافه اشو جمع و از دسترسش خارج کردم دم دست بود فقط اسراف میشد

مقوا های اضافه هم همینطور ریزهاشو دور ریختم و از هر رنگ فقط یکی گذاشتم دم دست

یه حوله تن پوش دوتا تی شرت خودم یه شلوار و یه تی شرت دخترم یه شلوارک همسرم

حیاط هم یکم مرتب کردم گل های خشک رو جدا کردم و گلدون ها رو مرتب کردم یه سری خرده ریز بود مرتب تو یه جعبه ی میوه گذاشتم تا سر وقت همسرم ببینه میخواد یا نه

سه تا گلدون خالی دارم تو حیاط که یکیش واسه خودمه سانسورها داشتم خراب شد دوتا هم کسی برای همسرم آورده

ولی نمیدونم چه گلی بگیرم که هم مقاوم باشه هم نور کمی بخواد

گلهای حیاط ناز هستن و تو هر دمایی و شرایطی خوبن الان گل نمیدن ولی فصلهای گرم خیلی خوشگلن

درکل با راهنمایی های سری پیش شما عزیزان خونه ام خیلی مرتب نر از قبل شده تا عالی فاصله خیلی دارما

ممنونم از لطفتون

خیلی درهم برهم گزارش دادم منتظرم کلاس دخترم تموم بشه دیگه گفتم وقت نمیکنم تند تند هرچی یادم بود نوشتم

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
چجوری ۱۰ قلم رو توی ۳ پلاستیک میریزید ؟ از نظر قیمت متفاوتشون میگم . بعد چجوری حساب می کنید؟

مثلا میوه سيب و پرتقال و کیوی و موز از هر کدوم 5 تا برمیدارم برای مصرف 1 هفته مون کافیه

میریزم تو یه نایلون موقع حساب هر میوه رو درمیارم وزن میکنن جدا حساب میکنن تا 4 نوع میوه حساب بشه بعدم به نایلونش برمیگردونم.

من از هر میوه فروشی اینجوری خرید میکنم همیشه هم استقبال میکنن که نایلون کم میبرم حتی خودشون تو نایلونش برام میذارن

بخند به روی دنیا   

سلام من اومدم با یکسری خروجی بعضیاشو فک کنم قبلا گفتم:

دوتا سینی ، قاب فلزی سطل زباله اورانوسم که درش شکسته ، سه تا بشقاب ملامین ، یه قفسه کتاب که فروش رفت،

گلدون پلاستیکی , کیسه آب گرم که درش پوسیده شده ، خرده پلاستیک اسباببازی

یه کتری و قوری ازون رنگیا برای جهیزیه ام بود ولی کتری بار اول که استفاده کردم داخلش نقطه نقطه زنگ زد و منم گذاشتم کنار ، قابل مصرف هست یا بندازم دور ؟

در مسیر مینیمالیسم

من راستش خیلی شیره نمیخورم میلم نمیکشه. همسرم بیشتر برای صبحانه میخوره اونم که اینارو نمیخوره میگه د ...

من فقط باهاش کاچی درست میکنم تابستونا هم با بستنی میخوریم اینجوری مصرف میشه

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰