2777
2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑🛍

| مشاهده متن کامل بحث + 105953 بازدید | 2694 پست

من برای لباسها

وقتی لباس های شسته رو میبرم پهن کنم رو بندکس ، اویزونی ها رو همون موقع یه تکون میدم و آویزون چوب رختی میکنم و میزنم به میله های بندکس

بقیه رو صاف پهن میکنم رو هر میله بندکس (اینطوری چروکها به حداقل میرسه)

وقتی خشک میشن اویزونی ها که نود درصد اتو نمیکنم 🙈 رو میذارم کمد هرکس

و تا کردنی ها خیلی راحت تا میشن بنظر خودم : تیشرت رو روی میله از وسط تا میکنم و آستین داخل و بعد سه الی چهار تای سریع ، زیادم درگیر خط کشی کردنشون نمیشم

شلوارها رو دوتا پاچه رو روی هم میندازم ، فاقش رو میدم داخل و سه الی چهار تا میزنم سریع

لباسای هر کس رو روی همدیگه میذارم و بعد همه رو میبرم جلوی کشو ها و میذارم تو کشوی خودش. تامام 😁

در مسیر مینیمالیسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتم نوت بوک گوشیمو چک میکردم که مطلب اضافی نداشته باشه که رسیدم به این لیست ها گفتم دوباره برای ی ...

چه خوب شد اینو گفتی هایدی جون قبلتر میخواستم برنامه های خوبم رو معرفی کنم در این مورد ولی ترسیدم خیلی فاز کاربر دانا گرفته باشم و زشت باشه 😅

من با این سه تا برنامه برنامهریزی میکنم کارامو ، نوت که هیچی چیزای متنی طولانی رو مینویسم و سیو میکنم

habits برای کارای روتین هرروز و هفتگیم هست که برام مهمه تیک میزنم آخر شبها چک میکنم ، نمودار طولانی مدت هم میتونی ازش بگیری برای جا انداختن عادت جدید هم عالیه

تیک تیک هم چندین پوشه میشه داشت توش و داخل هر پوشه گزینه های مرتبطش رو بزنید ، از to do list ساده تا مطالب ثابت مثل من :

عنوان هارو ببینید مشخصه یکسری مثل لیست سفر و اهداف بلند مدتم طولانی هستن

یکسری مثل لیست خرید تو حوزه های مختلف موقت و برای یادآوری هستن و وقتی انجام بشه همون موقع تیک میزنم

در مسیر مینیمالیسم

من چون آلرژی دارم نمیتونم از شوینده های قوی استفاده کنم، سینکم کورین سفید هست که خیلی زود لکه میگیره ...

میشه عکس اسپری چندمنظورتون برای لکه های فرش روبدین خیلی نیازمه

با شامپو فرش اونطوری که بخوای پاک نمیشه

مینیمالیست

آخه لباسها خیلی تنوع دارن . پیرهن شلوار روسری مانتو جوراب . هر کدومو من توی کشوی جدا میزارم . برای ه ...

حق دارین ،ما دونفریم بازم جمع و جور کردن سختمه ، خدا ایشالا بچه هاتو حفظ کنه ، کوچولون دیگه .... ولی سعی کنین تو بازی و سرگرمی بهشون یاد بدین لباساشونو خودشون تا بزنن، مثلاً یه کشو بهشون اختصاص بدین ،بگین هر کی کشور خودش مرتب تر باشه برنده اس،شاید اولش سخت باشه ولی کم کم که بزرگتر میشن نظم براشون عادی میشه و کار خودتون کمتر میشه

چه خوب شد اینو گفتی هایدی جون قبلتر میخواستم برنامه های خوبم رو معرفی کنم در این مورد ولی ترسیدم خیل ...

خوب کردی معرفی کردی خدا خیرت بده

من کوچیک جمع هستم و بقیه دوستان از همه لحاظ تجربه اشون از من بالا تره ولی هر دفعه یه چیزی یاد میگیرم میام اینجا میگم که شااااید برای یک نفر مفید بود!

بقیه ی دوستان هم از این نوع تبادل نظر استقبال میکنن♥️

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

من لباس های خودم ودخترم وهمسرم کمه.

از جهت خانه داری ترکیب لباس واسباب بازی ولوازم خوراکی همسرم ودخترم خونه بهم می ریزه که روزی چند نوبت باید جمع کنم اخرش هم مرتب نیست.

داشتیم می رفتیم عروسی خونه مرتب بود الان باز بهم ریخته شد

ورودی یه دست لباس برای دخترم که مادرهمسرم بهش پوشونده بود آورده بود عروسی دوستش نداشتم چندبار به دخترم گفتم تا درش آورد لباسی که همراهم برده بودم تنش کردم

این لباس هم بمونه روزمره بپوشه.

من یکی از اقوام همسرم همیشه لطف داشتند تا دخترم کوچیک بود براش هدیه لباس می آوردند وچون خوش سلیقه بودن من به دخترم می پوشوندم ارزون هم می خریدن جنس گرونی نبود ولی خوشگل بودن.برای چندماه پوشوندن هم کیفیت داشتن می خوان بگم یعنی سخت گیر نیستم تو هدیه گرفتن.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

نتیجه رفع انباشتگی امروزیکم آرد و پودر کاکائو داشتم اینو باهاش ساختم 😀داخل پلوپز

نوش جان 😍♥️

راستی اینو دیدم یاد یه چیزی افتادم . چند روز پیش نمیدونم تو تاپیک ما بود یا تاپیک دیگه یه دوستی سوال کرده بودن که چیکار کنم کشمش ها تو کیک ته نشین نشه ؟

اگه کسی این سوال و پرسیده ریپلای کنه من جواب میدم

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

چه خوب شد اینو گفتی هایدی جون قبلتر میخواستم برنامه های خوبم رو معرفی کنم در این مورد ولی ترسیدم خیل ...

خیلی کار خوبی کردید من اسکرین شات گرفتم بعد برم برنامه ها دانلود کنم.

من امروز از ۷ صبح تا ساعت یک ظهر هر ربع یا نیم ساعت کارام انجام دادم وتیک زدم مثلا گفتم یه ربع ظرفها بشورم

بیست دقیقه جمع کردن خونه

ده دقیقه نماز

اینجوری ذهنم گول زدم که کارام بکنم.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

ببخشید چندبار ماشین لباسشویی روشن میکنید هفته ای یا روزی چندبار

هفته ای سه بار .خیلی لباسا هم با صابون رختشویی و با دست میشورم وگرنه بیشتر از این میشد . خودم خانه دارم . شوهرم لباس کار می پوشه . دختر بزرگم نصف روز مدرسه هس .وگرنه هر روز باید لباسشویی روشن میکردم .