2777
2789
عنوان

بچه ها ی سوال واقعی جواب بهم بدید

88 بازدید | 19 پست

اگر مادرشون تازه از دنیا رفته باشه خدای نکرده و یک ساعت بعد از خاکسپاری توی سالن که پر از مهمونی مادر شوهرتون بیاد بگه ببخشید من اینجا حالم بد میشه میرم تو ماشین میشینم و بره تو ماشین بنشینه تا مراسم تموم بشه و بعد از سه هفته برای مادرت روضه بگیری بیاد ۴۰دقیقه بنشینه و هنوز مهمون ها جمع نشدن دعا شروع نشده و در ضمن اینکه همه تسبیح ختم صلوات برداشتن صلوات میفرستن برنداره و قبل شروع مراسم بره ناراحت میشید یا نمیشید؟واکنش نشون میدید یا نمیدید؟؟بعد فکر کن شما تمام روزهای از دست رفتن پدر و شوهرتون مثل ی خانواده کنارشون بوده باشید شب و روز

بعضیا نمیتونن تو این فضا ها بمونن.خالم حالش بد میشه دکترش گفته اصلا نباید بره.حتی مادربزرگم فوت شده بود روز خاکسپاری نیومد

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جواب سوالت اخر حرفته

روزای از دست دادن پدرشوهر کنارش بودی

استانه تحمل بعضی ادما کمه

و با توجه به سنشون

خیلیا به ایشون توجه نمیکنن

نمیگن افسردگی داره نمیگن مشکلی هست

ایشون رک گفته

حالم بد میشه

روش نمیشه فقط بهت بگه

یاد رفتن عزیز خودش میوفته

یا ممکنه ترس تو دلش بیوفته برا بقیه و بچه ها و.....

خدا مادرتون رو بیامرزه گلم🤍

صبر بده بهت

ایشون شرکت کرده

با وجود حال بدش و اینکه تو ذهنش تداعی میشه مشکلات

از این منظر بهش نگاه کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بله ناراحت میشماما نمیدونم اگر تو این موقعیت باشم واکنش نشون میدم یا نهمیزارم به وقتش تلافی کنم

کامنت بالای منو بخونید🩵🌸

جواب سوالت اخر حرفتهروزای از دست دادن پدرشوهر کنارش بودیاستانه تحمل بعضی ادما کمهو با توجه به سنشونخ ...

اخه نه برای پدر و شوهرم ناراحت شد نه براش عزیز بود هر روز هم فحش های بد نثار قبرش میکنه این از این تنها کسی مه از دست داده پدرش بوده سال ۹۰و پدرش ۹۰سالش بوده و اینکه مادر شوهرم خیلی جوونه اصلا پیر نیست

خب پس بله حق داری.کلا رابطش باهات چطوره؟

دلخوری مه بخام بهت بگم تا صبح باید بنویسم برات از اینکه پاگشام نکرد مادرش بهش گفته بود بکن زشته گفته بود نمیکنم برای عروسیمون که نگرفتیم کرونا بود اومد با شوهرم پشت در زنگ ایفون رو زدن مه بیا پایین بریم اینا فقط دوتاشه ولی با هم خوب بودیم تا قبل دیشب که دیگه به دخترش زنگ زدم و تمام حرف های این ۶سال رو گفتم

اخه نه برای پدر و شوهرم ناراحت شد نه براش عزیز بود هر روز هم فحش های بد نثار قبرش میکنه این از این ت ...

ببین ما تو ذهن و دلش نیستیم

وایستا بنظرم

ببین بعد ۴۰ مادر بزرگوارت چیکار میکنه

میاد از سیاه درت بیاره جبران کنه؟؟

اونموقع باید دید چیکار میکنه و قضاوت میشه کرد

مراسم برای خیلیا زجر آوره من زیاد دیدم توی بعضیا

برای من شخصا برعکس شد باعث شدش بعد مادربزرگم ک عین مادرم بود منو بزرگ کرد ، مراسم هایی ک پیش اومد برای بقیه رو شرکت کنم

چون فهمیدم چقدر صاحب عزا لازم داره کمکش کنن همراهیش کنن خصوصا خاکسپاری نه ختم و....

برای بعضیا

زجر آوره

خیلی سخته....

ببین فحش میدن لج بودن

اما یه بخشیش رفته

یا شاید اونو یاد پدرش میندازه

اگر مادرشوهرت ادمیه ک همیشه تمام مراسمات عزاداری رو میدیدی کاملللللل شرکت میکرده

فقط برا تو اینطوری بوده

یه بحث داره

🔴 هدفم اینه برای دل غمگین خودت یه مسئله دیگ نیاری ک بیشتر اذیت شی🩵🩵🩵

غم خودت سنگینه

به این چیزا فک نکن

بهت تسلیت میگم.تو این دوران احتیاج به همراهی داری.متاسفم روح مادر عزیزت در ارامش باشه.اهمیت نده.فاصله بگیر.مهم همسرته که کنارته و هواتو داره.زندگیتو خراب نکن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم