2777
2789

روزایی ک خسته میشدین

فکرشو میکردن ی روزی نتیجه این باشه؟

راستی بگین جمعه ها میخوندین یا چی اون جمعه بدون ازمون

و اینک وقتی رتبه اتون رو دیدید چ حسی داشتین

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه سعی میکردم به چیزای منفی فکر نکنم همیشه به امید اینکه یه روز بهش میرسم درس میخوندم

وقتی رتبه امو دیدم ناراحت بودم چهار پنج روز گریه کردم😂 میخواستم باز پشت بمونم

(دانشگاهی که میخواستم نمیوردم)

همیشه سعی میکردم به چیزای منفی فکر نکنم همیشه به امید اینکه یه روز بهش میرسم درس میخوندموقتی رتبه ام ...

اوخی عزیزم😂🎀

جی اوردی!؟؟؟

روزی چق میخوندی و از کی؟

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

پزشکیساعت مطالعم ثابت نبود ولی هر روز میخوندم از دهم حتی قبل ترش تا دو سال پشت کنکور (زجری بود برای ...

وای اره واقعاموفق باشی دکی♥️✨

هیچوقت فکر نمیکردم پزشکی بیارم،تو ذهنم یه چیز غیر ممکن بود برا همین زیادم تلاش نمیکردم،به پرستاری یا معلمی قانع بودم.

نوسانی میخوندم،چهار روز میخوندم سه روز اصلا نمیخوندم😑

جمعه ها هم فقط اگه شنبه امتحان داشتم میخوندم ولی شما حتما بخونیا،من نمونه ناموفقم.

رتبم که دیدم فقط حرص میخوردم که چرا بیشتر نخوندم،خیلی دمق بودم،اونموقع مشهد بودم ولی سفر کوفتم شد🤕