2777
2789
عنوان

عذرخواهی بی دلیل از مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 51 پست
مختاری

چی ؟میخوام بخونم حالا

فقط امیدوارم عصبی نشم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم، بگردمت، مخصوصا اونجا که گفتی با مامانم همو بغل کردیم و گریه کردیم 😔😔😔 خیلی صبوری، من بودم ...

اتفاقا اونقدر هم مظلوم نیستم😂 و من سپردم به خدا، خیلی دلم شکست

I will always love you❤️💖💗

وای تاپیک های چند قسمتی طرف سه سال طولش میده تا هر پارت رو بفرسته میخونید اینو حوصله ندارید😐

مردم از هر چیزی باید یه ایرادی بگیرند

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

این اتفاقا کم کم یاد می ده زیادی مظلوم و بی زبون باشی چه بلاهایی که به سرت نمیارن

الهی، میفهمم به خاطر شرایط، از خودگذشتگی کردی، ولی دیگه اجازه نده مادرشوهر اشک خودت و مادرت رو در بیاره، تا ابد هم ازش عذرخواهی نکن بی دلیل

منم فشارم رفت بالا با خوندن جریان شما دقیقا منم بخاطر کاری که مادر شوهرم کرده بود گفتن برو عذرخواهی ...

ببین خودشون نمیان بگن که سرمون اومد

منم اتفاقی فهمیدم که واسشون تکرار شده

شاید مادرشوهرم نمیدونه که من میدونم اصلا

I will always love you❤️💖💗

یاد میده بی زبون باشم یا نباشم؟

بی زبون نباش

بی زبون بودن به مرور شرایط بدتر می کنه چون انگار سکوت علامت رضا هست

ببین خودشون نمیان بگن که سرمون اومدمنم اتفاقی فهمیدم که واسشون تکرار شدهشاید مادرشوهرم نمیدونه که من ...

نه آخه همچین چیزی نشده براشون چون دخترشون عروس یه خانواده شده بهشون حکومت میکنه تا اونجایی که من میدونم خواهرشوهر و مادرشوهرو مجبور میکنن ازین عذرخواهی کنه فکر نکنم سر اینها بیاد همیشه از بلاهایی که سر اونها میاره تعریف میکنن و لذت میبرن😐

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

کامل خوندم اسیی واقعا دل بزرگی داری که بخشیدیش❤️

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️