2777
2789
عنوان

چرا بهضی بچه ها اینجورین🙄😖

94 بازدید | 4 پست

ادم تو بچگی یه رفتاریو یاد نگیره پس کی یاد بگیره؟

امروز دعوت بودیم یه خانومی دوتا بچه ۱۲ و ۱۳ساله داشت وضع مالیشون توپ ولی انگار اینا نخورده بودن

یکیشون اننننقدر از ظرف شکلات و شیرینی خورد که من شاخ در اوردم فک کنید یه بچه پشت هم ۱۹ ۲۰تا شکلات بخوره حالا شتیدم بیشتر شیرینی که کلا هیچی نموند

بعد مادرش هم نمیگفت نخور فقط نگاش میکرد اخرش صاحب خونه گفت چرا جلوشو نمیگیری مگه نمیگی همش دندون پزشکی؟این بچه اینجوری که خودشو نابود میکنه تو سن رشده

گفت چیکار کنم گوش نمیده

اخه تو گفتی و گوش نداد ؟؟؟؟؟یه چشم غره نرفت فقط زل زل نگا میکرد حرف خودشو میزد یه بار نگفت بچه قندت میره بالا میمیری

گوش نداد یعنی چی؟یعنی ادم زورش به بچش نمیرسه؟؟؟

بچه دلش میخواد بپره وسط اتیش ما بگیم خب گوش نمیده؟بزن پس سرش بیارش بیرون

)اعصابم خورد شد😄(

بزرگه رسید نشست جلو ظرف میوه سیب تموم شد پرتقال برداشت پرتقال تموم شد خیار خیار تموم شد موز موز تموم شد کیوی کیوی تموم شد گفت مامان انار میخوام

مادره فقط گفت

من سختمه خودت بشکن

من چشم به دهن مردم نیست بخدا همچین چیزی ندیده بودم اصلا شاخ در اوردم اخه پشت هم ادم معدش درد میگیره بعد نزاشتن یه سلام علیک کنن میوه اومد اینا حمله کردن

ما بچه بودیم مامانم یه بار میگفت بهت تعارف کرذن یه دونه بردار هرچی بخوای خودم برات میخرم یا خونه بهت میدم ادم نباید جوری رفتار کنه صاحب خونه فک کنه نخوردست

یا بی ادبه یا دنبال ماله مفته

نوه هاشم همینجور باادب بزرگ شدن

الان میبینم اون بچه ها مقصر نیستن مقصر مادره که بیخیاله

واقعا عادیه یعنی این حرکات؟؟؟؟ما فقط حساسیم؟؟

بعد میزبان رفتارشونو دید گفت بچه ها گشنتونه؟

پسر بزرگه گفت تازه ناهار خوردیم ولی فک کنم بازم بتونم بخورم😐

باز مادره عین ماست نگا کرد

خدایا ناراحتی اعصاب گرفتم

از ادم دله متنفرم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

اخه ایناها بچم نبودن

بچه به زیر ده سال میگن

نربیت بسیار نادرست،

همین دوتام داشت

بگو خواهشا نیار دیگه خودتون که هیچ مردمو بیچاره میکنید

شاید جوری تربیت شدن خونشون نخورن جایی بخورن

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

اخه ایناها بچم نبودن بچه به زیر ده سال میگن نربیت بسیار نادرست،همین دوتام داشت بگو خواهشا نیار دیگه ...

اتفاقا میگفت هممه چی میخورن خونه

چی بگموالا

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چی بگم

برادرشوهرم همیشه خونش پره مواد غذاییه ولی بچه هاش همینجورین شاید ذاتی باشه چون جاریم یه سره میگه نخور دیگه بسه گاهی با کتک از پای خوراکی بر میداره بچه هاشو ولی قایمکی دلگی میکنن باز

پسرش اینقد میخوره که دیگه عوق میزنه ولی باز سعی میکنه قورت بده بارها از پر خوری کارش به بیمارستان کشیده احساس سیری نداره شاید یجور مریضی باشه چی بگم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون