2777
2789
عنوان

فرزند دوم

1398 بازدید | 31 پست

سلام دوستان گل. نظرتون در مورد تک فرزندی چیه؟ دخترم سه سال و نیم هست. هر روز از من نی نی میخواد منم اصلا تصمیم ندارم برای فرزند دوم اقدام کنم. چون الان اصلا تمایلی ندارم. ولی دخترم عاشق نی نی هست. میشه نظرتون و بگید. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اول تک فرزند دوست داشتم ولی بعدش دیدم خیلی بده ینی بچم بزرگ شد تنها باشه نه خواهری نه برادری

به خاطر همین با وجود اینکه شاغلم و یه بچه چهار ساله دارم الان باز باردارم

عزیزا میشه برای شادی روح پدرم که تنهام گذاشت یه صلوات بفرستین

تك فرزندي هم براي بچه بده هم پدرمادر

بچه هميشه استرس اينو داره كه تو دنيا تنهاس اگر بلايي سر ادرمادر بياد بعد صدوبيست سال شخص تك فرزند احساس بي كسي ميكنه حالا هرچقدر دوست داشته باشه خواهر و برادر خوني يچيز ديگس

چقدر پدرمادرا بودن كه تك فرزندشونو تو يه حادثه از دست دادن و زندگيشون نابود شده چون ديگه اميدي به زندگي نداشتن

ولي خانواده هايي كه چندتا فرزند داشتن درصورتيكه براي يكي اتفاقي بيفته داغ فرزند رو راحتتر تحمل ميكنن

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

خودم اصلا تمایلی ندارم‌. چون از لحاظ روحی آمادگیش و ندارم. یعنی آمادگی سر و کله زدن با دو تا بچه رو ندارم. سر بزرگ کردن دخترم خیلی استرس و سختی کشیدم. ضمن اینکه افسردگی بعد از زایمان هم داشتم. الان هم که سه سال و نیم هست هر روز استرس دارم . سر کوچکترین موضوعات استرس میگیرم. روزهایی که مریض میشه من از اون بدتر هستم. واسه همین حس میکنم هنوز آمادگی فرزند دوم رو ندارم

دكتر هلاكويي ميگن بچه هاي تك فرزند خيلي اسيب ميبينن از اين موضوع

اگر خودتون تمايل داريد و شرايطش رو هم داريد بهترين زمان هست براي اوردن بچه دوم

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم

منم یه پسر دارم و به هیچ وجه دومیو نمیارم مگه فقط خواستن بچه مهمه؟ مادر باید نه ماه حاملگیو زایمانو شب بیداریو تحمل کنه حالا مشکلات اقتصادیو سیاسیو در نظر نگیریم . من با تک فرزندا صحبت کردم همه تو بچگی نی نی خواستن ولی تو بزرگی خیلی راضی بودن از شرایطشون

عشقم پسرم😘😘😘