2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 31 پست

من خودم هم خواهر دارم هم برادر عید به عید همو میبینیم انقدر که مشغولیم شوهرمم دوتا برادر داره که با هم قهرن یه خواهرم داره که خارجه واقعا همیشه خواهر برادر به درد بچه نمیخوره

عشقم پسرم😘😘😘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

راستش هر روز میگه من نی نی میخوام مثل دوستام که نی نی دارن. فقط در زمانی اروم میشه که این امر خطیر رو می اندازم گردن خاله اش که دو سال ازدواج کرده و بهش میگم خاله میاره تو باهاش بازی میکنی. 

منم یه پسر دارم و به هیچ وجه دومیو نمیارم مگه فقط خواستن بچه مهمه؟ مادر باید نه ماه حاملگیو زایمانو ...

وای من‌ هر کی رو‌ میبینم حامله است وحشتناک دلم میخواد باردار بشم باز

با اینکه همین ۸ماه پیش زایمان کردم

عاشق بارداری و زایمانم

با اینکه هر دوتاشم سخته ولی خیلی شیرینه

خودم اصلا تمایلی ندارم‌. چون از لحاظ روحی آمادگیش و ندارم. یعنی آمادگی سر و کله زدن با دو تا بچه رو ...

سلام چقدر شبیه منی . دقیقا منم فکر کردم در توانم نیس چقدر گریه کردم بعدش گفتم یه وقت خدا قهرش نگیره به همه گفتم خودم خواستم . بعدش که به دنیا اومد خیلی حس شیرینی داشتم . فقط چند ماه اول به پسر اولم سخت گذشت چون ناراحت میشد که به نی نی توجه میکنم . الحمدلله الان همبازی شدن و جو خونمون خیلی شادتر شده . دیگه فرصت نمیکنم افسرده بشم   

من زایمان فوق العاده ای داشتم . تو بیمارستان خوب و پزشکم عالی بود. ولی ویار خوبی نداشتم نزدیک به هفت ماه گلاب به روتون بالا آوردم. اصلا هم وزن اضافه نکردم. و همین موضوع باعث شد که کلا اسم بارداری میاد تنم میلرزه. یکی از بدترین ویارها رو داشتم. ولی سر زایمانم اصلا اذیت نشدم و از همون روز تو بیمارستان شیر داشتم و دخترم و شیر دادم و تا سن دو سال هفت ماه شیر خودم رو خورد. من کارمند بودم با ده سال سابقه کار. ولی چون دخترم اصلا شیر خشک نخورد موندم خونه و دخترم و بزرگ کردم. هنوز هم برنگشتم محل کارم

تك فرزندي خيلي بده من خودم تك فرزند بودم و واقعاً ناراحتم از اين بابت

همیشه چیزی برای ناراحتی هست

منم ناراحتم که با خواهرام صمیمیت ندارم و سه نفریم با سه دنیای متفاوت

من اگر تنها بچه بودم خداییش راحت تر بودم

من دخترم دوسال و نیمشه فعلا قصدشو ندارم چون خیلی بهم وابستس و حتی نمیزاره بچه ای رو بقل کنم میدونم ک آسیب میبینه چون خیلی حساسه و فعلا کوچیکه. اما همیشه میگم اگه بزرگتر شد و ازم نی نی خواست ممکنه اقدام کنم اگه شرایطش رو خودم هم داشته باشم و آمادگیشو داشته باشم. اما ب وضعیت جامعه و مریضی های جدیدی ک اللن اومده و غیره و غیره فکر میکنم استرس میگیرم والا همینم عاقبت بخیر بشه. خدا همه بچه هارو حفظ کنه

همیشه چیزی برای ناراحتی هست منم ناراحتم که با خواهرام صمیمیت ندارم و سه نفریم با سه دنیای متفاوت م ...

هميشه هم خواهر برادرا از هم دور نيستن بنظرم أمت به هر حال من اگر خواهر داشتم يا برادر خوشحال تَر ميبودم

خدايا به اميد تو ❤️
همیشه چیزی برای ناراحتی هست منم ناراحتم که با خواهرام صمیمیت ندارم و سه نفریم با سه دنیای متفاوت م ...

من فکر میکنم ب تربیت خانواده و فرهنگ سازیشون هم ارتباط داره. منم با برادرم قهریم و همسرم با برادرش. وقتی بررسی میکنیم میبینیم ریشه در تربیت بچگی داره و مدیریت نکردن بزرگترا

هميشه هم خواهر برادرا از هم دور نيستن بنظرم أمت به هر حال من اگر خواهر داشتم يا برادر خوشحال تَر ميب ...

باور کن فقط فکر میکنی که اینطوره

نمیگم بده خیلی هم خوبه ولی همیشه چیزی هست که کم باشه

برو کیف کن واسه خودت با همه عشق پدر و مادرت

و ثروتشون که همه چی واسه توئه فقط

من اصلا از داشتنشون راضی نیستم و برای دخترم هم نخواستم

اگرچه شرایط جامعه هم رو من خیلی اثر داشت به نظرم اضافه کردن یک انسان به این کشور ظلمه

باور کن فقط فکر میکنی که اینطوره نمیگم بده خیلی هم خوبه ولی همیشه چیزی هست که کم باشه برو کیف کن و ...

خيلي ها از جمله خود مامانم هم همينو ميگه اما نميدونم بنظر من هميشه هم بد نيست ... ٢ تا بچه براي كسايي كه وضعشون متناسبه بسه بنظرم تو ايران 

خدايا به اميد تو ❤️
خيلي ها از جمله خود مامانم هم همينو ميگه اما نميدونم بنظر من هميشه هم بد نيست ... ٢ تا بچه براي كساي ...

مادرت راست میگه

من همه دنیا رو واسه دخترم میخوام

مطمئن باش اگه چیز خیلی خوبی بود براش آورده بودم به هر قیمتی

خوشی زده زیر دلت