2777
2789
عنوان

خوندن پزشکی در سن سی و‌چند سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر برو با خانمهای موفق مشورت کنه اینجا که یه مشت زن حسود و خاله زنگ که چیزی جز حسادت و عقده و خ ...

حتما 👍خیلی عالی گفتی 😂اما باز گفتم نظرهای ادمها روبدونم

مگه میخوای بری مهدکودک که نیاز به هم بازی داشته باشی ، میخوای درس بخونی اونم پزشکی که کاملا درس جدی ای هست ، چه اهمیتی داره بغل دستیت چند سال ازت کوچیکتره

از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓
مگه میخوای بری مهدکودک که نیاز به هم بازی داشته باشی ، میخوای درس بخونی اونم پزشکی که کاملا درس جدی ...

بحث هم بازی نیست بحث اینکه بعضی ها مثله من برونگرا هستن و همیشه یه هم صحبت دارن اینکه تو جمعی باشی که هم صحبتی نداشته باشی شاید اذیت کننده باشه

بحث هم بازی نیست بحث اینکه بعضی ها مثله من برونگرا هستن و همیشه یه هم صحبت دارن اینکه تو جمعی باشی ک ...

من خودم قبلا کلاس های آزاد که میرفتم باهاشون برخورد داشتم ، فقط کافیه باهاشون خوش برخورد باشی ، کلی جذبت میشن

از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓