من خودم شخصا نه مگه چقد عمر میکنم که همش درس بخونم درس خوندن واقعا سخته ینی چن سال خوندم بازم باید بخونم😐 البته واسه اونایی که مدرک تحصیلی ندارن و میخوان بخونن خوبه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر برو با خانمهای موفق مشورت کنه اینجا که یه مشت زن حسود و خاله زنگ که چیزی جز حسادت و عقده و خاله زنک بازی و شوهر کردن و زندگی ناموفق چیزی بلد نیستن
مگه میخوای بری مهدکودک که نیاز به هم بازی داشته باشی ، میخوای درس بخونی اونم پزشکی که کاملا درس جدی ای هست ، چه اهمیتی داره بغل دستیت چند سال ازت کوچیکتره
از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓
بحث هم بازی نیست بحث اینکه بعضی ها مثله من برونگرا هستن و همیشه یه هم صحبت دارن اینکه تو جمعی باشی ک ...
من خودم قبلا کلاس های آزاد که میرفتم باهاشون برخورد داشتم ، فقط کافیه باهاشون خوش برخورد باشی ، کلی جذبت میشن
از من به تو نصیحت همش رمان نخون چون احساساتو درگیر می کنه و دچار استرس و توهماتی می شی که شاید خودت متوجه نشی، حتی اگه شده پنج دقیقه در روز یه متن آموزشی بخون و یا فیلمشو ببین.😊🤓