2777
2789
عنوان

برای شب یلدا چیا میخرید❓️برنامتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 74 پست
خداروشکر میکنم به خاطر اینکه انرژی مثبت جذب کنم وگرنه اوضاع مالی چنگی به دل نمیزنه نمیخوام مدام ت ...

پارسال رفتم یکم شیرینی خشک تو نایلون خریدم ولی خیلی ها کیک و شیرینی خامه ای میخریدن واقعا دلم برای دخترم و خودم خیلی سوخت واقعا نمیشه بهش فکر نکرد مخصوصا تو مناسبتها

🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی شب یلدا دانشگاهم و دارم برای امتحان میانترم درس میخونم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

الان اگه هالووین و کریسمس بود همه حال داشتن و دکور میچیدن دنبال ترند بودن خواهر😂😂💔

همون شام هرشب با دوتا انار

نیم کیلو شیرینی

پفیلا

یکه کاسه تخمه

یه حافظ و شاهنامه خونی

منچ و پانتومیم

یه فیلم حسابی

به خودت زهر نکن خواهر همچی بده وای ما چه کنیم بدتر حال هم رو بد کنیم؟ این بچها ذوق شونو کور کنیم؟ یکی با بچگی خودمون این کارو میکرد چی همیشه یادشون میمونه زهر نکنیم به خودمون بابا💔

آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍

الان اگه هالووین و کریسمس بود همه حال داشتن و دکور میچیدن دنبال ترند بودن خواهر😂😂💔همون شام هرشب ب ...

به خدا و این وقت قسم پول همینارو همنداریم دوست ندارم زیاد تو سایت چیزی بگم ولی واقعا پول همینا هم نیست هیچ کلی مشکلات بزرگی هم داریم که فقط خدا به دادمون برسه

🩷

کسی رو نداریم بریم خونش

خودم و شوهرم و بچه هام با هم میشینیم همه چیو میخوریم😄

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

نمیدونم تااون موقع خدا بزرگه پول باشه میخریم نباشه نمیخریم . ولی حتما میریم خونه مامانم نزدیکیم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶