2777
2789
عنوان

جهیزیه با پسر

70 بازدید | 9 پست

الان تاپیک جهزییه داشتم میخوندم واقعاااا

بنازم غیرت پسرامون😁😁

ما تو اقواممون از همون اول تا الان جهیزیه و وسایل خونه با پسر حالا دخترم دست خالی نمیره خانوادش یه مقدار وسایل و طلا میخرن ولی اجبار برای خرید نیس

خونه.. جهزییه.. خرج عروسی همش با پسر و من بسیار خرسندم ههههه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای ما چنین نیست

خونه و عروسی با آقا

جهیزیه کامل با خانم

اگر شرایط مالی مطلوب نداشته باشند با همدیگه میخرند

با وام ازدواج و کمک خانواده ها

همهچیز محول به یک نفر نیست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
برای ما چنین نیست خونه و عروسی با آقا جهیزیه کامل با خانم اگر شرایط مالی مطلوب نداشته باشند با همدیگ ...

ددرسته کلا هیچ چیز در هیچ جا قطعی نیست همیشه باید دو طرف ب تفاهم برسن اگ پسر وضع خوبی داشته باشه ک مشکل نیست ولی اگ نه خب قطعا تغییر پیدا میکنه

ددرسته کلا هیچ چیز در هیچ جا قطعی نیست همیشه باید دو طرف ب تفاهم برسن اگ پسر وضع خوبی داشته باشه ک م ...

بله دیگه

توافق کردن بهترین گزینه هست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اهل کجایین؟سمت ما که جهزیه با دختره چند تا وسیله سنگین رو پسر میارهخرج عروسی هم هر کس فامیلای خودش ر ...

جنوب

واایی عروسی دیگه چراا🥲🥲پول هدیه رو کی میبره!؟

منم متنفرم از سیسمونی هیچ وقت درک نکردم بنظرم خودتون مقاوت کنید نخرید بگید خانواده ام وظیفه ای ندارن

اخه هر چیزی دختر میبره کلی خرج داره و اخرم مشخص نیس وسایل کهنه میشن ارزششون میره

ما به جا جهاز معمولا واسه دخترشون طلا میگیرن خیلی خوبه بنظرم

جنوبواایی عروسی دیگه چراا🥲🥲پول هدیه رو کی میبره!؟ منم متنفرم از سیسمونی هیچ وقت درک نکردم بنظرم خو ...

هدیه ها رو نمیدونم کی برمیداره.

خداروشکر منکه اصلا بچه نمیخوام که نگران سیسمونیش باشم🙃

برای جهزیه هم همیشه تو ذهنم یک مرد رویایی تصور میکنم که خودش میخره و چند تا تکه ما کمک میکنیم😍😂😂

👊
هدیه ها رو نمیدونم کی برمیداره.خداروشکر منکه اصلا بچه نمیخوام که نگران سیسمونیش باشم🙃برای جهزیه هم ...

وایییی🤣🤣🤣عالی

بنظرم خیلی بهش فک کن و باورش کن قطعا همچین مردی میاد🥲💋