مادرشوهرم اینا همسرم باهاشون حرف نمیزنه چون کوچک ترین حمایتی نکردن ازش با اینکه تک پسره دختراشو دوس داره دخترش میاد خونشون بابام اینان همسرم نمیره موندم خودمونم دو ساله ازدواج کردیم تنها میمونین شما خونه؟ میترسم بهمون خوش نگذره
نه شاید بابام اینا بیان خونه ما هپسرم مشکل داره بره خونشون ولی میگه زنگ میزنم خودم به بابات با خواهرت و مامانت و داداشت بیان فقط منم متاسفانه ازدواج کردم وگرنه میرفتم خونه خواهری دادتشی چیزی
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
پدر ندارم مادرم ازدواج کرده تا حالا تو این چندین سال تجربه یلدا خونه پدر بعد ازدواج نداشتم خونواده شوهرمم هیچی
خودمونیم دیگ منو بچه هام و همسرم یه شب مث شبای دیگ با خوراکی
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!