2777
2789
عنوان

بیاین بگین شب یلدا رو کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 55 پست
پدر ندارم مادرم ازدواج کرده تا حالا تو این چندین سال تجربه یلدا خونه پدر بعد ازدواج نداشتم خونواده ش ...

چه خوب منم امسال اولین باره جایی نمیخوایم جایی بریم پارسال همه دورمون بودن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این همه کافه ها برنامه دارن یه جا رزرو کن برین.

من و شوهرم و دوست شوهرم و خانمش باهم داریم میریم کافه ای که همیشه میریم موزیک زنده ، جشن یلدایی هم دارن ، بزن و برقص و عشق و حال

اما فعلا با مادرم سر این موضوع دعوا دارم 😅 بچم یک سال و دوماهشه میخوام با خودم ببرمش و مادرم میگه نه من نگهش میدارم شما برین بچم اذیت میشه 🫤

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

چه خوب منم امسال اولین باره جایی نمیخوایم جایی بریم پارسال همه دورمون بودن

مگ خودمون چمونه ک نتونیم خونوادمونو شاد کنیم خوراکی اهنگ بازی فیلم سخت نگیر فرق اشج یک دقیقه است💅🏼💁🏼♀️

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

اتفاقا خیلی خوش میگذره آجیل و تخمه و پفیلا انار دون شده آماده کن شام خوشمزه بپز بشین تلویزیون نگاه ک ...

بله شاید اینکارو کنم امقدر محدودیت شده که ما روزای عادی هیچوقت مهمونی نمیریم همسرم دوس نداره همش خونه ایم حتی یبار شام مهمون کسی نبودیم تو این دوسال فقط فکر کنم دو بار اینا

این همه کافه ها برنامه دارن یه جا رزرو کن برین.من و شوهرم و دوست شوهرم و خانمش باهم داریم میریم کاف ...

خدا بچتو برات حفظ کنه عزیزم اره کافه هم خیلی فکر خبیه فکر میکردم بسته باشن کافه ها اگه باز باشه میریم

خدا بچتو برات حفظ کنه عزیزم اره کافه هم خیلی فکر خبیه فکر میکردم بسته باشن کافه ها اگه باز باشه میری ...

مرسی عزیزم ،

نه اتفاقا همه کافه ها بازن و برای شب یلدا جشن و برنامه دارن ، من الان تقریبا ۷ ساله هر سال شب یلدا با شوهرم میریم کافه موزیک زنده.

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

بله شاید اینکارو کنم امقدر محدودیت شده که ما روزای عادی هیچوقت مهمونی نمیریم همسرم دوس نداره همش خون ...

خب چرا خودش دوست نداره دیگه چرا جلو شمارو میگیره با خانواده و اقوام خودتون رفت و آمد کنین مثلا خانوادت هر جا خونه فامیل درجه یک میرن شماهم برو البته اگه دوست داری مهمونی بری

خب چرا خودش دوست نداره دیگه چرا جلو شمارو میگیره با خانواده و اقوام خودتون رفت و آمد کنین مثلا خانوا ...

بله دوس دارم برم از شانس بدم خواهرمم جایی نمیره فقط خونس فقط میاد خونه ما میریم بیرون میگردیم همین