2777
2789
عنوان

ببخشید تروخدا 🫣 شوهرای شمام باد معده خالی میکنن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 95 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا باد داری برو دستشویی کنار اطرافیان چرا،،باد خودتو خالی میکنی چشم دیگران رو سوزناک عجب

اطرفیان چیه زن و شوهر اطرافیانه؟؟آدم تو خونه خودشه نگفتم تو خونه اقوام اینکارو کنید

باشه از ابن به بعد روزی ۱۰ ۱۲ بار برای گوزیدن میریم دستشویی هی میایم

محض اطلاعات عددی که گفتم کاملا نرمال حتی تا روزی ۲۰ بار میتونی تحقیق کنی

اطرفیان چیه زن و شوهر اطرافیانه؟؟آدم تو خونه خودشه نگفتم تو خونه اقوام اینکارو کنیدباشه از ابن به بع ...

پس ماها همه مریضیم بابای من ۸۵سالش و سلامت سلامت شکرخدا یکبارم جلو ماها نگوزیده این حرفها کدومه این به ادب طرف برمیکرده..

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
اطرفیان چیه زن و شوهر اطرافیانه؟؟آدم تو خونه خودشه نگفتم تو خونه اقوام اینکارو کنیدباشه از ابن به بع ...

دیگه هم ریپ نزن،، برو باد معده خالی کن من چکار دارم

کم آوردی چرت نگو🤣🤣نمیتونید منطقی حرف بزنید به من چهتوم انقد نگوز تا معدت بترکه توم ریپ نزن

برو بابا گوزو.. همه ما باد معده داریم ولی مثل شما نمیرینیم تو حال بقیه میریم دستشویی.. شما ادب نداری از الان ادبیاتت هم پیداس..

بابات نباید هم کنارت بگوزه اون باید تو اتاق خودش راحت باشه و کتار زنش نه جلوی تو

کسی که در طول روز ۲۰ باید خالی کنه پس حداقلش یکبارش جلو بچه هاش دفع میکنه به اطلاعت هم برسونم من مدام جز توی رختخواب پیش بابامم .. بعدشم من چکار تو دارم برو بگوز..ملی دارن میگن این کار بی ادبی شما پافشاری داری روی کارت به ما چه حتما شما جزوه تفریحاتتون.. هی منو ریپ میزنی