2777
2789
عنوان

ببخشید تروخدا 🫣 شوهرای شمام باد معده خالی میکنن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 102 پست

فک کنم بیشتر یا این معضل را با شوهر دارن خب مرد مومن برو تو دستشویی باد در کن باد همون گاز عنه دیگ

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو یه تاپیک دیگه خانمه میگفت همسرم انگشتاشو مثل اسلحه میزارع رو شقیقه م و بعد خودشو راحت میکنه با صد ...

🤣🤣 وای خدا

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
هر دقیقه نمیشه رفت دستشویی که

پس باید تو جمع گوزید خوب این بی احترامی به بقیه هست دیگه .

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
تو یه تاپیک دیگه خانمه میگفت همسرم انگشتاشو مثل اسلحه میزارع رو شقیقه م و بعد خودشو راحت میکنه با صد ...

😂😂🤣🤣🤣🤣🤣ت این چی دیده زنش شده🤦♀️

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

برو بابا گوزو.. همه ما باد معده داریم ولی مثل شما نمیرینیم تو حال بقیه میریم دستشویی.. شما ادب ندار ...

معلومه کی بی ادبه!تو یهو پریدی به من بعد من بی ادبم تو یه سره داری میگی گوزو و بگوز بعد من بی ادبم تو یهو گفتی منو ریپ نزن برو من بی ادبم؟شما خودت میگی ریپ نزن بعد ریپ میزنی!

بعدم کسی که ۲۰ بار در روز میگوزه مگه اختیار نداره !اختیار دفع مدفوع و ادرار آدم چطوری داره اونم داره

عزیزم اون دیگه مشکل خودته که اتاق خواب نداری مجبوری تو دستشویی بگوزی به من چه خب!!!

من گفتم تو جمع؟گفتم زن و شوهر یا تو اتاق خودت خونه خودت چ مشگلی داره

منم همونو میگم دیگه .زن پیش مرد یا مرد پیش زن این کارو بکنه بی احترامیه مخصوصا طرف اگر بدش بیاد از این کار . حالا از دستش در بره نه .خوب اتفاقه افتاده ولی طرف عمدا با صدای بلند بگوزه واقعا بی احترامیه مگر اینکه پیش هم هر دو این کار رو بکنن و واسشون عادی باشه

برو بابا زن و شوهر باید باهم راحت باشن حالا نه شوخی کنن سر این موضوع خب تو ۲۴ساعته کنارشی کجا بگوزه ...

شاید یعضی ها اینطوری راحت نباشن

دستشویی پس برا چیه؟

چرا هر کار زشت مردا رو توجیه میکنید؟