2777
2789
عنوان

ببخشید تروخدا 🫣 شوهرای شمام باد معده خالی میکنن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 95 پست
وآسه دفع ادرار و مدفوع هر دقیقه که واسه یه گوز نمیشه رفت دستشویی

یعنی میگی بقیه رو خفه کرد ولی زحمت نداد بری تو دستشویی بگوزی

خب حداقل بره تو یه اتاق دیگه

یا اصلا نره جهنم چرا میگه بهم یا زیر پتو 😐😐😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس مگه طرف هر دقیقه خالی میکنه چه خبره امپراطور بادها هم که باشه هر دقیقه نیست مشکلش اینقدر هم اگه ح ...

امپراطور بادها😅😅😅😅😅

قشنگ بود👍👍😅😅

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نفخ دائم نیست شما بزن تو نت تا چندین بار در روز عادیه همش که نمیشه رفت دستشویی توالت برای دفع ادرار ...

باشه شما توخونه رو گوز باران کنید

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

واقعا میگی ؟؟گمونم ۵۰درصد ملت رد دادن

اره بنده خدا میگفت خودشو خالی میکنه بعد میگه حال کردی صدارو 😷

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
نفخ دائم نیست شما بزن تو نت تا چندین بار در روز عادیه همش که نمیشه رفت دستشویی توالت برای دفع ادرار ...

شما گویی از طرفداران سرسخت گوز دادن مردا هستید

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

بله تا چندین مرتبه بزنی تو نت شمارش میده عادیه و اتفاقا اگه کسی باد معده نداشته باش یا کم باشه مشکل

بابا باد داری برو دستشویی کنار اطرافیان چرا،،باد خودتو خالی میکنی چشم دیگران رو سوزناک عجب

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
بنظرم فقط در صورتی که مرد باشی این موضوع بنظرت جالب میاد 😣😂آخه کجاش باحاله

عزیزم من خانم هستم مشکل روده هم دارم اگه شوهر منم مثل این آقا بود منم راحتتر بودم برای همین گفتم چه باحاله