2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و کابوس های من

439 بازدید | 50 پست

سلام دوستان

حدود چهار ماه پیش همسرم با زن دوستش بهم خیانت کرد ک ب دوهفته رابطشون نکشید من فهمیدم و برام خیلی سخت بود اما همسرمو بخشیدم اما خب تو این چهار ماهه همش با همسرم چالش داشتیم همسرم شروع کرد ب ثابت کردن خودش ک دیگه اینکارو نمیکنه گوشیش در اختیارمه و...خیلی تو این چهار ماه اوضاع زندگیمون آشفته بود هنوز ی سال نشده عروسی کردیم قبلش دو سال عقد بودیم و چهار سال دوست بودیم تو این دروه من هیچ چیزی از همسرم ندیدم

زن دوست همسرم باهاشون رابطه خانوادگی داشتیم ولی الان رابطه ها قطع شده و فقط همسرم با دوستش همو میبینم

بنده خدا دوستش خبر نداره😔😔

اما هنوز ترس خیانت مجدد همسرم تو وجودمه همش با همسرم راجب این موضوع بحث داریم اما همسرم قسم خورده دست رو قرآن گذاشته ک اینکارو نمیکنه اما من همش مدام استرس دارم

و یاد پیامای عاشقونشون میوفتن

جدیدا هفته ای دو سه بار خواب میبینم همسرم باز رفته با اون آدم خیانت کرده بهم نمیدونم چیکار کنم از ترس و استرس دیوونه شدم واقعا

طبیعیه گلم

تا دوباره اعتمادت برگرده،همسرت خیلی باید صبوری و تلاش کنه

منم همینطورم و خیلی حال روحیم بده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط مدرک داشته باش از خیانتشون. مثلا پیامآور نگه دار یا چه میدونم باهاشون صحبت کن و قول بگیر دیگه به هم پیام ندن و همون موقع مخفیانه صداشونو ضبط کن که اگه روزی دوباره چیزی دیدی بتونی ثابت کنی که قبلاً هم خیانت کرده. وگرنه بعد از ی مدت دیوار حاشا و میگیرن و میرن بالا

طبیعیه گلمتا دوباره اعتمادت برگرده،همسرت خیلی باید صبوری و تلاش کنهمنم همینطورم و خیلی حال روحیم بده

عزیزم شما هم خیانت دیدین چنوقته میگذره؟؟؟

اخه میدونی چیه این آدم زن صمیمی ترین رفیق همسرمه و ممکنه همسرم این زنو در کنار رفیقش ببینه همش استرس دارم نکنه ببینه باز رابطشون شروع شه یا نکنه یواشکی باهم رابطه دارن

فقط مدرک داشته باش از خیانتشون. مثلا پیامآور نگه دار یا چه میدونم باهاشون صحبت کن و قول بگیر دیگه به ...

اینکارارو همه کردم حتی زنه رو تهدید کردم اگه کوچکترین کاری ازت ببینم سریع ب شوهرت میگم اما خب میترسم شوهرم میره سرکار با این زن در ارتباط باشه میاد خونه همه چی رو پاک کنه این زنه هم خودش شوهر داره شوهرش پیشش باشه پیام نمیده دیگه یعنی روزا ب هم پیام بدن منم ک پیش شوهرم نیستم خونه ام و از همه جا بیخبر

عزیزم شما هم خیانت دیدین چنوقته میگذره؟؟؟اخه میدونی چیه این آدم زن صمیمی ترین رفیق همسرمه و ممکنه هم ...

آره خیلی وقته ولی یه ماهه متوجه شدم

همسرمنم با همکارش بود و اوضاع من بدتره چون هرروز همو میبینن

همین که بخشیدی و موندی تو زندگیت باید یکم خودتو به بیخیالی بزنی و این فکرا رو از خودت دور کنی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اینکارارو همه کردم حتی زنه رو تهدید کردم اگه کوچکترین کاری ازت ببینم سریع ب شوهرت میگم اما خب میترسم ...

در چه حد بود؟!

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

اینکارارو همه کردم حتی زنه رو تهدید کردم اگه کوچکترین کاری ازت ببینم سریع ب شوهرت میگم اما خب میترسم ...

ببین اینا گرگ بارون دیده ان. مثل من ببخشیدا احمق نباش. تهدیدش نکن. چت ها رو مستقیم بذار کف دست شوهرش. اون زنه هنوزم هست .شوهر منم دست گذاشت رو قرآن. بجان مادرش قسم خورد بعد چند ماه باز گندش دراومد.ابرو برای اون هرزه نذار. اینجور آدما رو باید بی آبرو کرد تا جمع بشن

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚