2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و کابوس های من

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 50 پست
متاسفم ولی اون اعتماد هیچ وقتبرنمیگردهبا هر تلنگری دوباره تماموجودت میلرزهاحساس سرما میکنی و بعد دوب ...

دقیقا ولی بخاطر همین بچه ها مجبوریم لااقل درظاهر اینچیزا رو بروز ندیم

خدا لعنت کنه کسایی که ما رو به این روز انداختن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی تو وجودتونه ک خیانت میبیند؟؟؟

حس مادری

این که به هر قیمتی بالای سر بچت بمونی

این که پدر و مادرت سر پیری غصه نخورن

این که مریضی سختی داری ونمیتونی کار کنی از پس زندگی بر بیای

و در نهایت امید به خدایی که معلوم نبست کی جوابشوبده

اصلا بده یا نده

چی بگم خواهربه مرحله ای رسیدم که میگم حتما لیاقتم همین بوده

منم همینطور💔

همیشه با خودم فکر میکنم که لایق زندگی آروم و یه عاشق واقعی نبودم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

دقیقا ولی بخاطر همین بچه ها مجبوریم لااقل درظاهر اینچیزا رو بروز ندیمخدا لعنت کنه کسایی که ما رو به ...

منکه سپردم ب خدا و گفتم خدا من نمیبخشم تو هم نبخشش مخصوصا اون زنی ک فهمید منو شوهرم چقدر عاشقانه همو دوست داشتیم اما با سیاست اومد وسط زندگیمون

بنده خدا شوهرش از همه جا بیخبر دلم برای اونم میسوزه

همراه من با شماره همسرم روی گوشی خودم ؟

آره

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

منکه سپردم ب خدا و گفتم خدا من نمیبخشم تو هم نبخشش مخصوصا اون زنی ک فهمید منو شوهرم چقدر عاشقانه همو ...

من بودم حتما بهش میگفتم یا لااقل بصورت ناشناس شات چت و عکسارو براش میفرستادم

حقشه که بدونه

بار دوم که شوهرت بهت خیانت کرد چجوری فهمیدی؟

همراه من و ایرانسل من نصب کردم. یه شماره جدید گرفته بود عوضی.

شوهرمنم یه عوضی دومی نداره. انقد نفرینش میکنم این کثافت هارو. هیچیش نمیشه. فعلا من داغون شدم

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
غم انگیز ترین قسمت اینه که میدونی دوست داشته نشدیهمه اعتماد به نفستومیگیره

تمام حرفای دلمو. میزنی گلم

بعد از اون قضیه دلم نمیخواد تو آینه خودمو ببینم،منی که شاد بودم ورزش میکردم میرقصیدم کلی به خودم میرسیدم تبدیل شدم به یه زن افسرده

قطعا اگه خوب بودم خیانت نمیدیدم

تمام حرفای دلمو. میزنی گلمبعد از اون قضیه دلم نمیخواد تو آینه خودمو ببینم،منی که شاد بودم ورزش میکرد ...

نه تو ومن مشکل نداریم

حتی میشه گفت خیلی خوبیم

این اونها هستن که بی لیاقت هستن