2777
2789
عنوان

ژل نو اکنه🫡🤸‍♂️

46 بازدید | 8 پست

کسی ژل ضد جوش نو آکنه استفاده کردع؟ یه مدت بود کلا کرم ویتالیر میزدم 180 تومنه، لک. و. کمرنگ میکنه و واقعا راضیم ولی خواستم اینم بزنم مشکل یطرف گونه😐 و چونه هست که سرسفید و زیر پوستین۰ بنظرتون بزنم؟؟

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

لکتو کم رنگ کرد جدیی؟ پوستت نوعش چیه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

صابونشو داشتم خوبه بود

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لکتو کم رنگ کرد جدیی؟ پوستت نوعش چیه

چربه، عالی بود

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

عزیزم از ویتالیر یکم بگو واقعا لک میبره؟

کمرنگ میکنه، بلع

محصولات نوآکنه خوبن؟

استفاده نکردم