2777
2789
عنوان

ژل نو اکنه🫡🤸‍♂️

66 بازدید | 8 پست

کسی ژل ضد جوش نو آکنه استفاده کردع؟ یه مدت بود کلا کرم ویتالیر میزدم 180 تومنه، لک. و. کمرنگ میکنه و واقعا راضیم ولی خواستم اینم بزنم مشکل یطرف گونه😐 و چونه هست که سرسفید و زیر پوستین۰ بنظرتون بزنم؟؟

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

لکتو کم رنگ کرد جدیی؟ پوستت نوعش چیه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

صابونشو داشتم خوبه بود

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لکتو کم رنگ کرد جدیی؟ پوستت نوعش چیه

چربه، عالی بود

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

عزیزم از ویتالیر یکم بگو واقعا لک میبره؟

کمرنگ میکنه، بلع

محصولات نوآکنه خوبن؟

استفاده نکردم