2777
2789
عنوان

تا حالا شده بخواین از دست بچه هاتون فرار کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 50 پست
دقیقا من قبل بچه دارشدن تنهایی تااونور ایران مسافرتم میرفتم الان حتی تاسرکوچه نمیتونم برم دیشب داشتم ...

بخدا منم همش دنبال قرص اعصابم

خانم وکیل هستم...سوالات حقوقیتون رو پاسخ میدم
بچه های من یکسره با هم مشغولن کاری به کار من ندارن فقط چون دو تان سر و صداشون زیاده یکسره فوتبال ، ک ...

اصلا به بچه دوم نمیتونم حتی فکر بکنم

خیلی سخته

خانم وکیل هستم...سوالات حقوقیتون رو پاسخ میدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره واقعامن دلم لک زده واسه پياده روی زیر بارون تو هوای سردخدا رو بابت بچم هزار بار شکر میکنماما خست ...

پیاده روی که کاری نداره بذارش تو کالسکه برو،کارای دیکه رو نمیشه کرد،آرایشگاه رفتن رستوران رفتن و...

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

وای منم اینجوریم الان نشستم ی عالمه گریه کردمنمیفهمم چمهاما روحم خسته اساحساس میکنم افسردگی دارم

من افسردگی شدید دارم

دوست دارم برم یه نفر هم از اشنا و فامیل نبینم خلاص شم برم جایی هیچ کس منو نشناسه که یه سلامم مجبور بشم با کسی حرف بزنم

یعنی اگر خدایی نکرده از شوهرم طلاق بگیرم یه روزی بچه هامو عمرا با خودم نمیبرم

اصلا به بچه دوم نمیتونم حتی فکر بکنمخیلی سخته

واااای دقیقا منم میگم همین یدونه واسه هفتاد جدوابادمم بسه

خخخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون